Hogyan ne szégyelljem a kinézetemet?
Az a gondom hogy túlságosan is zavar ahogy kinézek, tény hogy minden igyekezetem ellenére elég előnytelen külsővel rendelkezem de bárhol vagyok azon izgulok hogy most mit gondolnak rólam, főleg a nők mint ha már lenéznének ha csak meglátnak és olyan kellemetlenül érzem magam mert nyilván nem tehetek róla hogy ilyen vagyok
Meg mindig félni szoktam hogy nehogy azt higgyék hogy bámulom őket és elundorodjanak pedig tényleg nem szoktam ilyet
Mi lenne a megoldás?
Erre így nem lehet válaszolni semmit.
Ha azt se tudjuk mi a konkrét bajod magaddal. Lehet hogy olyan, amin lehet változtatni.
Hát nem nagyon változtatható már tovább, amit meglehet megtettem de így is nagyon ijesztően nézek ki
Leginkább szeretnék a gondolkodásomon változtatni valahogy hogy ne szégyelljem magam olyan miatt amiről nem tehetek
Ijesztően nézel ki?
Hogy érted ezt?
Szívesen adnék igazán építő jellegű választ, de így sajnos nehéz.
Igazán azt nehéz eldönteni az előző kérdésekből, válaszokból, hogy valamiféle testi fogyatékossággal, torzultsággal rendelkezel-e, ilyen veleszületett dolog, vagy csak szimplán önbizalom hiányos vagy. Esetleg "csak nem vagy jóképű".
Részletesen le tudnád tehát írni ezt a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!