Mennyit javítana a kinézetemen ha tovább fogynék? (BMI:25,93 180 cm/84 kg férfi)
Figyelt kérdés
A fő motivációm már az lenne hogy jobban nézzek ki(ez a súly is ugrál 82-85 között napszaktól függően vagy étkezés előtt után stb). Vajon mondjuk 9-10 kg fogyás segítene vagy inkább edzés hogy legyen vmi izmom?szept. 4. 11:16
2/4 anonim válasza:
Én jobban szeretem az erősebb kiállású férfiakat mint a vékonyakat, a ropi pasiktól lever a víz... szóval én azt mondom inkább edz. De amúgy kép nélkül erre nehéz mit mondani.
3/4 anonim válasza:
Azt se tudjuk, most milyen a kinézeted.
4/4 Senior Séf válasza:
Sokat javítana a közérzeteden, ha a bolti vackok helyett valódi táplálékokat vennél magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!