Szerintetek ez hallucináció volt?
Figyelt kérdés
Egyik este szokásosan ültem a számítógépemnél, amikor is ránéztem a szobám nyitott ajtajára és kb egy olyan egy-két másodpercig valami fehér dolgot (leginkább pöttyként tudnám leírni, de nem tudtam kivenni pontosan, hogy micsoda) láttam feljebb mozogni az ajtófélfánál, majd visszahúzódni (eltűnni?). Szerintetek mi lehetett ez? Hallucináció? Mindenesetre én ráparáztam egy kicsit. Mostanában fordult már elő hasonló a szemem sarkából látva, de most telibe a szemem előtt történt, mégsem tudtam kivenni élesen, hogy mi volt az.nov. 3. 23:43
1/2 anonim válasza:
Lehrt csak vashiány, vagy valami szemészeti dolog is.
2/2 anonim válasza:
Ha valami hallucinációfélém van, én is mindig az ajtóval hallucinálok valamit. Például hogy mozog a kilincs, meg néha hallom, hogy becsukódik. Hányszor történt veled ilyen? Ha nem félsz egy egy ilyen után nagyon, meg nem tapasztalsz egyre sűrűbben ilyeneket, én nem aggódnék. A populáció jelentős hányadánál előfordult már életében legalább egy hallucináció, ha nem több, és az is lehet hogy csak kimerült vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!