Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az mennyire beteges viselkedés...

Az mennyire beteges viselkedés, hogy még a szemeteskukában is úgy rendezem el a szemeteszsákokat, hogy szépen álljanak?

Figyelt kérdés

nov. 3. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Valamennyire kényszeres, nem árt odafigyelni, mielött tényleg beteges lesz, és képtelen leszel másként viselkedni.
nov. 3. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Kényszeresség, ha mást nem zavar csináld. Én is az vagyok, a férjem szerint együtt lehet vele élni.
nov. 3. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem beteges. Nyilván úgy gondolod, hogy akkor több fér el benne. Pedig tévedsz. Valamelyik háztartási tanácsadó könyvecskében olvastam, hogy pl. uborka eltevésnél teljesen mindegy, hogy az uborkákat szorosan egymás mellé rendezve vagy csak úgy ömlesztve (ahogy sikerül) rakják az üvegekbe, mindenképpen egyforma mennyiség kerül bele.
nov. 3. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:
3, nem gondolom úgy. Egyszerűen nem tudok úgy nyugodtan aludni, ha nincs minden szépen a helyén. De tényleg MINDEN! Nagyon bosszantó dolog, de nem tudok változtatni rajta.
nov. 3. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg zavaró számodra, akkor javaslom, hogy keress egy pszichológust, aki segít a kényszer csökkentésében, kontrollálásában, ellenkező esetben idövel egész komoly probléma is lehet belőle, amikor már csak mindent pontosan beigazítasz és erről szól az életed.
nov. 3. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem megér ez egy pszichológust.

Kérőbb csak romlani fog, és nehezebben lesz korrigálható.

nov. 8. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Obszesszív-kompulzív zavarnak hívják. GABA, Ashwaganda segíthet.
nov. 10. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!