Volt már olyan, hogy ráhívtad a 112-t vagy rád hívták a 112-t öngyilkossági kísérlet vagy szuicid viselkedés miatt?
Bejelentőként mit kellett ilyenkor mondani? Megtudtad aztán, hogy mi történt az illetővel?
Ha téged érintett: mi történt? Kik jöttek ki? Bevittek? Mi lett a vége?
nem nagyon akarnak, telitve vannak a pszichiatriak, pocsek felszereles, keves nover, nalunk (en jarobeteg vagyok) az osztalyvezeto foorvos sincs bent, kb a foorvos (rangban eggyel alacsonyabb rang). Hivod az oszt. vezetot aki elvileg betegfelvevo, kicsong es kinyomja. ajtaja zarva, neki dontve egy masik ajtonak, hogy meg veletlen se lathassak kb.
le van szarva a mentalis betegseg egy mondatban.
Otthon vagyok, ugat a kutya, azt kinézek az utcára, egy faszi fekszik a úttest szélén, elkezdek felé sétálni. Hirtelen felpattan, majd elkezd szívni valami gáztöltőt, vagy kemotoxot, tudomisén. Megkérdem, minden okés, kicsit agresszívan reagált. Hagytam, elkezdett tovább sétálni, szédelegve. Közben már hívtam is a mentőt. REndőrök előbb jöttek, megállították. Majd a mentő, el is vitték.
Igazából nem szuicid, de egy teljesen normális külsejű faszi volt. De látszott rajta, hogy valami gondja van, így lelkileg. Viszont ha sokat szív valami légnemű mérget, abból lehet nagy baja később.
Nem tudom, mi lett a vége. De mikor kijöttek a rendőrök leültették, meg látszott rajtuk, hogy megértőek. Plusz a srác fogta a fejét. Megbánás látszódott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!