Miért idegesít ennyire mások viselkedése ?
Figyelt kérdés
Egyre jobban idegesítenek a nagyképű emberek. Meg pl ha valaki megbánt azt meg tudnám ölni. Egyre jobban azt látom hogy az emberek csak a saját érdekeit nézik és nem érdemes kedvesnek lenni,mert azokat nem tisztelik. Az öntelt beképzelt emberek viszik a legtöbbre és azok kapnak tiszteletet. Nagyon idegesít pár ember a környezetembe. Meg látatlanba elítélik az embert. Szétt tudnám verni ezeket legszívesebben. Csak a kedves szerény embereket szeretem,de az sajnos kevés van. A legtöbb csaj is csak a nagyarcuakra buknak meg a pénzre. Nem értékelik a belső kedvességet. Undorom van már egyre jobban és tiszta ideg vagyok .okt. 14. 13:50
1/1 anonim válasza:
Ez van.
Felőlem kinyírhatod.
Az én környezetemben is voltak hülyék elég volt belőle.
Vagy van a másik opció vonulj el a világtól olvas könyveket elmélkedjél a világról.
Én is ezt próbálom csinálni mikor nem kocsmázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!