Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ilyen gondolatoktól hogyan...

Az ilyen gondolatoktól hogyan lehet szabadulni?

Figyelt kérdés

Mindig is voltak rosszabb napjaim, amikor azt éreztem, hogy nem bánnám, ha másnap reggel nem ébrednék fel. Azonban mostanság jóformán minden nap töprengek azon, hogy miért éljek, ha nem érzem magam boldognak. Volt egy több éves kapcsolatom, az idén szakítással végződött, ami bár nem viselt meg szemmel láthatólag, viszont legbelül érzem, hogy talán mégis. Ha lenne valaki kilátásban, vagy könnyen menne az ismerkedés, akkor boldogabbnak érezném magam. Eddig mindig a tárgyakban kerestem a boldogságot, amik ideig-óráig meg is adták azt, de utána elmúlt. Most például egy jobb autóra rakok félre minél több pénzt, hogy az majd mennyire felvidít, de már most tudom, hogy az sem fog. Csak dolgozom, itthon pedig gondolkodom, néha igyekszem a hobbikkal lefoglalni magam. Szinte minden este arra jutok, hogy nekem mintha elég lett volna ez a 27 év, jobb már nem lesz, csak rosszabb, hiszen most kellene a csúcson járatni az életemet, erre meg csak vegetálok kb.

Úgy érzem mindent kipróbáltam amit szerettem volna, beleőrülök, ha belegondolok, hogy egyszer lehet megöregszem. Magamat viszont nem tudnám megölni, hiába gondolkodom azon, hogy így meg nem jó. Bevallom néhány nő fel tudná dobni a hangulatomat, de hozzájuk meg kevés vagyok, vagy nem tudom. Semmi nem akar alakulni.

ma 21:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Imádkozz Istenhez. Ne figyelj a rosszra, a rossz vágyakra, hanem imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait. Nagyon rossz tud lenni egy férfinek, ha nincs barátnője, de ez még nem olyan rossz dolog. Könnyen el lehet fogadni, és tudsz olyan hasznos tevékenységet találni, amivel elfoglalod magad, és nem káros senkinek. Ne gondolkozz rossz dolgokon, imádkozz Istenhez, és valami jó dolgot csinálj, amivel nem ártasz senkinek. Imádkozz Istenhez, kérj másoknak bölcsességet, egészséget, és hogy Isten űzze el a gonoszt, az embert viszont segítse, gyógyítsa meg a betegségekből, akár az olyanokból, amik rossz gondolatokat adnak, mert Isten segít annak, aki kéri, és meggyógyítja a betegeket.
ma 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!