Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valki elhatározza, hogy a...

Ha valki elhatározza, hogy a pszichiátria fogja megölni, ez be is következhet, el is tudja ezt érni, hogy halálra kezeljék?

Figyelt kérdés

tegnap 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Aki az általános orvosit elvégzi, az szerintem észreveszi, ha a betege általános állapota rosszabbodik, netán haldoklik és tesz ellene. Ha valaki ezt szeretné kijátszani, akkor neki is hasonló ismeretekkel kell rendelkeznie mind a szervezete működéséről, mind az egészségügyben alkalmazott protokollokról plusz valamilyen terv is kell, hogy hogyan tudja ezeket maga ellen fordítani. Nem hiszem, hogy ennyi ésszel ne találna valaki kíméletesebb megoldást vagy hogy a kérdésben megjelölt cél valaha is felmerülne benne.
tegnap 20:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mivel hallottam már olyan embert, aki azt mondta, hogy azért szed gyógyszereket, mert meg akarja ölni magát. Tehát a pszichiátriát használja állítása szerint mint eszközt erre a célra. De szerintem ez nem igaz, és valószínűleg így próbálja megindokolni magában, hogy gyógyszert kell szednie, mivel nem akarja beismerni, hogy ő beteg és márpedig ezért áll kezelés alatt.
tegnap 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!