A Mirzatentől lehetnek az alább lent le írt tüneteim, vagy csak be képzeltem magamnak?
Figyelt kérdés
39 fokos láz, szédülés, homlok fejfájás, aluszékonyság, álmosság, alvás kényszer, ájulás érzet. És ezek miatt kerülhettek SBO-ra? Csak mert múlt héten kaptam mirzatent és bevettem egy szemet belőle, és az előbb leírt tünetek miatt bevitt a mentő a kórházba az SBO-ra. Lehetséges, hogy a mirzaten nekem nem megfelelő gyógyszer?okt. 26. 19:06
1/7 anonim válasza:
Dehogy kerülsz oda. Nem attól van, terhes vagy.
2/7 anonim válasza:
Elvileg lehet, a 39 fokos láz egy kicsit gyanús, de akár az is. Az SBO-n mit mondtak, adtak valamit? És azóta jól vagy már? Egy szemtől max egy-két napig lehetsz rosszul - szerintem.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es! Ez Tetszik! Nem is tudtam hogy a férfiak is lehetnek terhesek. 2-es! Azt mondták hogy ne szedjem a mizartent, és adtak egy algópirint.
okt. 26. 20:10
4/7 anonim válasza:
Hát, a mirzatennek sokféle mellékhatása lehet, de láz biztosan nem.
5/7 anonim válasza:
Nekem nyugtalan láb szindrómát okozott, nem tudtam attól aludni.
6/7 anonim válasza:
Nekem is nyugtalan láb szindrómát okozott, szinte fájtak a lábaim, pedig csak 7,5 mg-al kezdtem.
7/7 anonim válasza:
6. Sorstarsam. Már pontosan nem tudom, milyen gyogyszereket próbáltam még ezen kívül, de a benzokrol akartak leszoktatni, sokszor e miatt a mellékhatás miatt nem tudtam szedni őket. Végül szépen visszaszoktam az altatora, nyugtatora.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!