Meddig erőltetik a gyógyszereket?
Régen segítséget kértem, mert mely depresszióm lett, szorongásom is volt, de a körülmény és események, amik kiváltották megváltozott. Lényegében azóta az egész életem megváltozott, sokat fejlődtem is, valamint a szedett gyogyszerektől idővel lettek problémáim is, pl. Sokat aludtam, nem bírtam felkelni, emiatt elaludtam többször a munkahelyemről, egésznap tompa voltam, remegtem, száradt a szám, jeleztem ezeket a problémákat, az orvosnak is, de ugyan úgy kellett szednem tovább.
Így magamtól elkezdtem csökkenteni, majd abba hagytam a szedésüket, és sokkal jobban éreztem magam, megszűntek, ezek a fizikai tünetek és jól éreztem magam.
Ennek ellenére az orvos erőlteti a gyógyszereket.
Nem veszi figyelembe, hogy évek alatt változott az életem, hogy fizikailag milyen hatása van.
Nem mellesleg nem csinalhatok jogosítványt, nem tervezhetek családot, pedig már 30 éves vagyok.
Amikor súlyos depresszióm volt 24 éves voltam.
Nem tudom mit csináljak.
Én is hasonlóan vagyok. A doktornő mindenképpen azt szeretné hogy szedjem a gyógyszert de én
már nem szeretném. Azt mondta ha nem szedem visszaeshetek.
Most nem tudom mit csináljak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!