Mit ,ha kérdezik,hogy hol dolgozom ?
Figyelt kérdés
Le vagyok százalékolva sok mentális betegséggel és szégyenlem magam,hogy hazudnom kell az ismerőseimnek. Ugyse értenék meg mert csak a testi betegségeket értik meg. A mentálisat meg leszarják és nem értik meg. Jelentkeztem 4 órába de még nem szóltak. Mit mondjak nekik ?okt. 30. 07:05
1/10 anonim válasza:
Mondhatod azt, hogy jelenleg két munka között vagy, vagy pedig azt, hogy szabadúszó. Ha félsz, hogy ez utóbbit sem fogják megérteni, akkor egyszerűen mondd, hogy freestyler (frístájler) vagy. (Ami egyébként szintán szabaúszót jelent, de így menőbbnek hangzik.)
2/10 anonim válasza:
Mondd hogy irodai munkát végzel home office-ban részmunkaidőben egy kis bt-nél, akik a Petőfi utcában vannak és gyógyaszati segédeszközök forgalmazásával foglalkoznak.
3/10 anonim válasza:
Jobb, ha kamuzol valamit, az emberek rosszindulatúak.
4/10 anonim válasza:
Osztalytalalkozon egyszer elmondtam, hogy munkanélküli vagyok, ugy kezeltek mint egy lepras sorozatgyilkost.
5/10 A kérdező kommentje:
Sok embernek kívanom aki elítéli a mentalis beteg embereket hogy csak egy hétig legyen erős depresszioba.
okt. 31. 05:31
6/10 anonim válasza:
Téged legalább leszázalékoltak.
Nekem is van több is, mégsem százalékolnak le, akkor sem ha nem tudok dolgozni.
És sajnos mivel nem vagy leszázalékolva így a környezet is, azt gondolja rólad, hogy te nem vagy annyira beteg.
Nem elég azzal megküzdeni, hogy beteg vagy, hogy másoknak kiszolgáltatva élsz, hogy szenvedsz, fizikailag, lelkileg attól, hogy elmegy az életed, és kilátástalan a jövőd, hanem még kívülről is el kell viselned a bántásokat olyan emberektől, akiknek fingjuk sincs mi bajod van.
Amit már nagyon fiatalon megtanultam, hogy senkivel nem szabad őszintének lenni, nem bízhatunk senkiben, és álarcot kell viselni, mert színház az egész világ.
7/10 A kérdező kommentje:
Sokszor olyan vagyok mint sokan. Nagyképűnek mutatom magam pedig nem olyan vagyok,de a nagyarcuakat jobban tisztelik. Én csak a szerény embereket szeretem. Utolsonak írtam.
okt. 31. 09:29
8/10 anonim válasza:
6. Igy van. Nekem is vsak ahhoz elég a személyiségzavarom, hogy ne tudjak dolgozni, a leszazalekolashoz kevés.Sakk- Matt.
9/10 A kérdező kommentje:
Senki nem érti meg a mentális betegségeket akik nincsenek benne. Leszarják és még le is nézik az embert.
nov. 6. 23:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!