Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipoláris zavarosként sírógörc...

Bipoláris zavarosként sírógörcseim vannak. Főleg a magány miatt ? Normális ez ebbe a betegségbe ?

Figyelt kérdés
Középkorú férfi vagyok és évek óta bipoláris zavaros. Már jó ideje nincs barátnőm és van hogy elkap a sírógörcs hogy nekem már senkim nem lesz ezzel a betegséggel. Szombat van és egyedül vagyok itthon de szinte mindig. Elegem van már az életből. Ez a betegség egy pokol. Nagyon érzékeny vagyok. Van aki hasonlóan van ? A sírógörcseim a bipoláris miatt lehet ?
ma 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
17%
A betegség miatt normális. Kezelésre nem gondoltál meg?
ma 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
17%

Igen. Mi lenne ha ismerkednél? Vagy elmennél valahova?

Ha vígasztal ma én is sírtam egész delelőtt mondjuk nem a magány miatt hanem mert 5 napja fáj a fogam és enni sem tudok így a hasam is begörcsölt annyira hogy nem tudtam felallni sem. Ehhez képest neked sokkal jobb. Jah párom sincs régóta, de nem is vágyom rá. Francnak sincs kedve alkalmazkodni.

ma 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
Ha van kedved beszélgetni, írj privátban.
ma 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Ismerkedni meg azért nem tudok mert erős szociális fóbiám van. Szorongok emberek közt pedig sokszor vágyok társaságra. A fogfájás a legrosszabb. Tudom mert sokszort fájt. Abba igazad van hogy legalább ha egyedül van az ember akkor nem kell alkalmazkodni .Jó is egyedül meg nem is. Nehéz találni az embernek hozzá illőt.
ma 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!