Aki alvászavaros,hány órát alszik ?
Figyelt kérdés
Pár hete csak 4-5 órákat alszok ,de ugy hogy korán elalszok nagy nehezen és éjjel már fent vagyok. Nem tudok visszaaludni. Mi segíthet ? Altatot nem akarok a rászokás miatt.okt. 29. 02:17
2/8 anonim válasza:
Nekem az alvászavarom kimerül a sűrű alvási bénulásokban, alvási apnoékban, és gyakori oktalan ébredésekben. Hála égnek, én vissza tudok aludni, tehát ha még meg is viselődök éjjel hajnali négykor egy ilyen mutatványtól a harmadik óra alvásomban, szusszanok egyet, és könnyedén visszaszenderülök. Bár sajnos folyamatosan kialvatlan vagyok, koffeint nagyon ritkán iszom, nem szeretnék rászokni, és úgy vettem észre, hogy nálam nem is hat semmit. Ha súlyosbodik, menj vele szakemberhez. Nem játék!
3/8 anonim válasza:
Mélypontomon hajnali 3 után 2x1,5 óra.
4/8 A kérdező kommentje:
De gondolom legalább hajnal 3ig alszol,mert én semmit.
okt. 29. 11:24
5/8 anonim válasza:
Nem, nem aludtam. Küzdeni lehet, megtettem, alváslabor, szomnológus, pszichiáter...a vége altató. Mert így megdöglik az ember.
6/8 anonim válasza:
Dehogyis. 2-ig dolgozom (itthon, ágyban is akár, hogy hangolódjak), 4-ig csak forgolódok…
7/8 anonim válasza:
Sokféle alvászavar létezik, így ez nem megmondható. Pl. hiperszomnia is van, olyankor túl sokat alszik valaki. Van, amikor normál mennyiségű az alvás, de pl. alvajár valaki, az is alvászavar.
8/8 anonim válasza:
Én hiperszomniás vagyok és 10-12 órát alszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!