Több, mint 4 éve zaklatnak, nagyon megvisel, hogyan tovább?
30 évvel idősebb alak, másoktól is hallottam, hogy őket üldözte egy időben. Fenyeget, zsarol, lejárat és tényleg napi szinten pokollá teszi az életem. Még 2020-ban feljelentettem, a rendőrség nagyon segítőkész volt, hiába, ugyanis utána csak bedurvult, fenyegetőzött.
Rettegek, tanácstalan vagyok. Nagyon ért ahhoz, hogy megfélemlítsen, vagy valahogy bosszút forraljon. A szüleim nagy barátja, bármi áron védik ezt a mocskot, meg én voltam a szar, mert feljelentettem.
Néha már aludni sem tudok, az elején jobban viseltem, de most már teljesen tanácstalan vagyok. Mások is észrevették, hogy megváltoztam, nem mosolygok stb.
Szerintem depressziós is vagyok.
Anno mondták a rendőrségen, hogy jelentsen fel újra, vagy szóljak, ha bármit csinálna. Aztán múltak az évek, de nem unja meg.
Azt akarta, járjak össze vele dugni. Aztán megkörnyékezte a szüleimet.
Igazából az elején e-maileket is írt, csak a szüleim miatt nem tudtam feljelenteni. De a zsarolást stb. nem sikerült sajnos felvenni.
Apám meg is vert miatta, nagyon durva az egész. Buta alkoholista és ez ki is használja, hergeli. Hogy mivel fenyeget, ami éppen akad, de szeretném nyilvánosan kiírni.
Szerintem felesleges újra rendőrségre mennem, múltkor is csak fenyegetőzött, meg támadott, hazudozott.
Utolsó, nem vagyok troll.
Egyébként a szüleim sajnos védik, még meg is fenyegetett apám, “nehogy pofázni merjek a rendőröknek”. Meg a faszi és a szüleim együtt fenyegettek, “nem igaz, anyád is mondta, hamis vád, mész a börtönbe”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!