Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Több, mint 4 éve zaklatnak,...

Több, mint 4 éve zaklatnak, nagyon megvisel, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

30 évvel idősebb alak, másoktól is hallottam, hogy őket üldözte egy időben. Fenyeget, zsarol, lejárat és tényleg napi szinten pokollá teszi az életem. Még 2020-ban feljelentettem, a rendőrség nagyon segítőkész volt, hiába, ugyanis utána csak bedurvult, fenyegetőzött.

Rettegek, tanácstalan vagyok. Nagyon ért ahhoz, hogy megfélemlítsen, vagy valahogy bosszút forraljon. A szüleim nagy barátja, bármi áron védik ezt a mocskot, meg én voltam a szar, mert feljelentettem.

Néha már aludni sem tudok, az elején jobban viseltem, de most már teljesen tanácstalan vagyok. Mások is észrevették, hogy megváltoztam, nem mosolygok stb.

ma 03:09
 1/10 A kérdező kommentje:

Szerintem depressziós is vagyok.

Anno mondták a rendőrségen, hogy jelentsen fel újra, vagy szóljak, ha bármit csinálna. Aztán múltak az évek, de nem unja meg.

ma 03:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Aludj Reggel Iskola !
ma 03:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok iskolás, kösz az empátiát.
ma 03:32
 4/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mivel zsarol, miért fenyeget, mit akar tőled? Sajnos nehezen bizonyítható, hacsak nem tetten érve valaki felveszi videóra vagy mások is feljelentik, esetleg diktafonra felveszed miket mond, vagy magadra szerelsz rejtett kamerát.
ma 07:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Azt akarta, járjak össze vele dugni. Aztán megkörnyékezte a szüleimet.

Igazából az elején e-maileket is írt, csak a szüleim miatt nem tudtam feljelenteni. De a zsarolást stb. nem sikerült sajnos felvenni.

Apám meg is vert miatta, nagyon durva az egész. Buta alkoholista és ez ki is használja, hergeli. Hogy mivel fenyeget, ami éppen akad, de szeretném nyilvánosan kiírni.

Szerintem felesleges újra rendőrségre mennem, múltkor is csak fenyegetőzött, meg támadott, hazudozott.

ma 07:25
 6/10 A kérdező kommentje:
*nem szeretném
ma 07:25
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mást nem tudsz tenni, csak ha feljelented többször, elmondani rendőrségen, hogy adjanak tanácsot mivel tudod érdemben bizonyítani, vagy tetten kell érni, esetleg kiprovokálni tetlegességet, de az veszélyes. Email lehet bizonyíték, azokat meg kell őrizni, át kell adni rendőröknek.
ma 07:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt, évek óta írogatja ezt a sztorit ide.
ma 08:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem vagyok troll.

Egyébként a szüleim sajnos védik, még meg is fenyegetett apám, “nehogy pofázni merjek a rendőröknek”. Meg a faszi és a szüleim együtt fenyegettek, “nem igaz, anyád is mondta, hamis vád, mész a börtönbe”.

ma 08:08
 10/10 anonim ***** válasza:
4 év alatt el tudtàl volna költözni
ma 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!