A pedofilok többnyire miért kisfiúkat zaklatnak?
🤷♂️
Ezt honnan tudjam?
De amúgy kislányokat is zaklatnak.Honnan szeded,hogy többnyire kisfiúkat?Meg mi jelentősége van?Mindkettő szemét dolog.
2024. márc. 26. 15:04
Mert az 50es, szőrös, szakállas pasik nem jönnek be nekik.
2024. márc. 26. 15:05
3/10 A kérdező kommentje:
#1 nyilván mindkettő gusztustalan dolog, hol állítottam, hogy nem?😑Csak kb. mindig ha ilyen híreket látok, kisfiúkról van szó benne. Ez miért van?
Nem készült róla tanulmány, aki meg nem pefofil, nem tudja ezt megválaszolni 🤷♂️
Szerintem meg aki az, nem fog ide írni.
Szóval válasz nemigen lesz erre a kérdésre.
2024. márc. 26. 15:15
5/10 A kérdező kommentje:
[link]
Hát pedig ezek szerint nem csak nekem tűnt fel ez a jelenség.
Kezdjük ott, hogy a pedofil cselekménynek legalább az 50%-a ki sek derül soha... Nincs megbízható statisztika, ugyanúgy rengeteg kislány is áldozatul esik nekik sajnos.
2024. márc. 26. 16:56
Egyetlen magyarazat, hogy az a nehany homoszexualis, akit egy homofob kozosseg arra kenyszerit, hogy megtagadja magat, es megnosul, hazugsagban el, nagy esellyel belebetegszik. De nyugi, beteg hetero is vanm
2024. márc. 26. 19:08
Szerintem több olyan hírt hallani amelyben kislány az áldozat. De egyébként is, a legtöbb pedofilnak mindegy a gyerek neme.
2024. ápr. 1. 16:54
9/10 anonim válasza:
"Gender is also a major factor in sexual abuse. Females are 5 times more likely to be abused than males (Sedlack, et. al., 2010). The age of the male being abused also plays a part. 8% of victims age 12-17 are male. 26% of victims under the age of 12 are male (Snyder, 2000)."
[link]
Szóval, egyáltalán nem igaz, hogy többnyire kisfiúkat zaklatnának.
Több kislány áldozat van mint kisfiú a statisztikák szerint.
Attól, hogy Redditen valaki más ugyanezt megkérdezte, még nem lesz a kérdés kevésbé egy tárgyi tévedésre alapozott .
2024. ápr. 9. 21:47
A szocmunkás szobatársam úgy tanulta, hogy nagyobb számban igen. De nem biztos. A pedofíliát úgy értelmezték, hogy addig vonzódik a gyerekekhez, amíg nem fejlődnek ki a másodlagos nemi jellegek. De egy 12 éves kislány megizélése már nem pedofília, habár a köznapi életben azt mondják rá. Ettől még büntetik, de ez más kérdés.
2024. ápr. 26. 19:08