Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kezdjek el bízni a...

Hogyan kezdjek el bízni a páromban?

Figyelt kérdés

3x megtörte a bizalmamat… es azt várja hogy bízzak benne, és hogy ne kutakodjak a telefonjában.

Amióta elkezdte az egyetemet, azóta van egy bizonyos lány, akit bejelölt elsőként és lányt… egy ideig zavart, hogy már rögtön talált valakit…

Aztán elkezdtek beszélgetni, majd engem hanyagolva nem válaszolt vagy nem irt üzenetet, hanem vele irt.. annak ellenére, hogy azt mondta vonatozik, suliban órai vannak, ezért nem tud írni. De annak a lánynak meg irt bőségesen.

Itt kitört a veszekedés, megfenyegettem azzal, ha mégegyszer beszél vele, szakitok.

Aztán azóta nem csinálja.

Mivel ezt a bizalmat elveszítettem iránta, nem tudtam már úgy megbízni többé, hogy ne nézzem meg a telefonjában, hogy kivel beszélgetett. Mert egyrészt non-stop fent van, másrészt meg kísértet a gondolat, hogy mi van ha megint beszéltek stb.

De eddigi kutakodás eredménye nulla.

És ma ismét belenéztem, eltelt kb. 2 hónap hogy nem néztem bele, mert úgy voltam vele, ha eddig nem találtam semmit, akkor már nem kell min aggódjak.

Na de ma ismét belenéztem, üzenet lista tiszta, olyanokkal irt, akikkel elfogadó, (nem olvastam el azon belül hogy miket írtak, mert nem voltam rá kiváncsi) megnéztem a Facebook keresőt… ott virított a neve, kereső nagyító és a profilképes verziója is az első sorban.

Na ott megint elkezdtem vele veszekedni.

És azt mondta hogy most már meg fogja változtatni a jelkódot… mert így nem fogok kilépni ebből az ördögi körből, és hogy hagyjam abba a túl kreálásokat.

Na de ha megváltoztatja, akkor már benne meglesz az a tudat, hogy nem fogom tudni megnézni, így bárkivel írhat… :( de erre azt mondta hogy nem fog, mert eddig sem tette(?????)

Hogyan kezdjem el ezt valahogy elfogadni és újra kialakítani felé a bizalmamat?

Mondja mindig hogy szeret, törődik velem, ha látja hogy nem jó a kedvem, megkérdezi. Nem pedig le se szarja, hogy épp mi bánt engem, majdnem mindennap találkozunk, stb.

Oké-oké.. ezek a támpontok tényleg megerősíti azt, hogy szeret. De mégis, ha eltelik egy újabb hét, ismét elő jön a megkérdőjelezés. :(

jan. 14. 20:26
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném, hogy autista a párom, vannak dolgok amiket nem ért meg. Vannak olyan dolgok nála, ami tök természetes, míg “egészséges” embernél nem.
jan. 14. 20:27
 2/19 anonim ***** válasza:
51%

Egyetemre jár.

Viszont te egy épkézláb magyar mondatot nem tudsz megfogalmazni. A helyesírásos katasztrófa.

Lehet, hogy még kényelemből megtart téged, de o más dimenzióban éli a mozgalmas egyetemista életét: tanul, művelődik, kapcsolatokat teremt a diáktársaival… stb.

Arra nem gondoltál, hogy tanulj, legalább elemi szinten művelődj?

jan. 14. 20:30
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
A gerinctelen féreg, aki mások levelezésében turkál az ne beszéljen bizalomról. A levéltitok megsértése is btk tétel, csak megsúgom.
jan. 14. 20:31
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Ahhoz, hogy valakiben bízz, először önbizalom kell. Ez empatikus, támogató közegben épül, ami neked nincs, mert akkor nem vadidegenek tanácsaira szorulnál akik nem ismernek.

Szakíts először is, mert ő biztosan fog hamarosan, de előtte szétcsal.

Ezután pszichológus segítségével építsd fel magad. Addig semmiféle párkapcsolatban ne gondolkozz.

jan. 14. 20:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

“autista a párom, vannak dolgok amiket nem ért meg.”

Neked kéne a pszichológus.

Kapcsolatfüggő vagy, önértékelési zavaraid vannak, állandó kontroll alatt akarod tartani.

Ha tényleg autista, és nem pedig egy alapvetően szuverén, intelligens ember normális gondolkodásmódjáról van szó ( szerintem pedig veled szemben, utóbbiról, arról), akkor támogatnám, hogy barátkozzon, nyisson kifelé.

Rosszul csinálod.

Nálunk nem titok a jelszó, ennek ellenére, vagy éppen ezért, SOHA nem nézünk bele egymást dolgaiba.

Benned ALAPVETŐEN nincs meg a bizalom, féltékeny vagy, ki akarod sajátítani, kontrollálni.

Ezzel fogod megfojtani a kapcsolatodat.

jan. 14. 20:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Te tanulsz valamit?

Az infantilizmusodból ítélve nem is az a veszély, hogy egy jobb nőt talált nálad, hanem az, hogy megismerkedett egy olyan szuverén valakivel, akivel van közös témájuk, akár szakmai, akár bármiféle.

Aki nem követelőzik, nem hisztizik, nem kontrollál, éli a maga életét, egyenrangúak.

Csak idő kérdése és szakítani fog.

És nem azért, mert csajozós, hanem azért, mert nem vagytok azonos szinten, amiről egyikőtök sem tehet,

Neked meg pszichológus kell.

jan. 14. 20:46
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Kettest lepontoztam, mert bort iszik, vizet prédikál. Átolvashatná a kommentjét, mielőtt beküldi.
jan. 14. 20:59
 8/19 anonim ***** válasza:
9%
Ez bizony nem nyert pistike, nem szeretem a bort.
jan. 14. 21:01
 9/19 anonim ***** válasza:

"nem szeretem a bort"

Ezek szerint te is érintett vagy ASD-ben, mint a kérdező pasija. 😅

De az arcod is baromira nagy...

jan. 14. 21:20
 10/19 anonim ***** válasza:
(Segítek: ne szó szerint értsd).
jan. 14. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!