Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki, hogy győzte le például az...

Ki, hogy győzte le például az öngyülöletet?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon mélyen vagyok. Azt tudom, h az sokat segítene ha lenne munkám, de nincs, nyár óta sajnos. Minden nap jelentkezem állásokra, voltam állásinterjúkon, de eddig semmi...

Nagyon erős szorongás érzés is van rajtam. Sajnos fizikailag van csaladom, de egyebkent nincsen, így eléggé egyedül vagyok.

Volt egy legjobb baratnőm, akinek évek óta megszűntem, mert lett pasija. Valójában nagyon egyedul erzem magam. Anyagi gondokkal is kuzdok nyilvan. Ez az egesz ev ugy ahogy van, nem az en evem.

Sajnos a félretett tartalekom is brutálisan fogy. Már nem igazan van. Úgy érzem teljes KAO minden.

Jarok terapiara, de ugyis ugyanazokat a koroket futjuk, attol, h jarok, nem lesz munkam pl sajnos. Nem talalom a helyem, ugy erzem, h remenytelen minden, és nem vgyk erre a vilagra való. :(

okt. 28. 12:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mar banom is, h feltettem a kerdest, mert tudom, h a problemam fő gyökere az, h nincs munkam, miközben szeretnek dolgozni :(
okt. 31. 00:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Van amihez túlképzett vagyok, azert nem vesznek fel, van amihez tapasztalat kell, azert nem vesznek fel, van amihez jó lennek, csak túl jelentkezes van, vgy egyaltalan nemtudnak munkat biztositani.

Es akkor ne legyel ki

okt. 31. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!