Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki, hogy győzte le például az...

Ki, hogy győzte le például az öngyülöletet?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon mélyen vagyok. Azt tudom, h az sokat segítene ha lenne munkám, de nincs, nyár óta sajnos. Minden nap jelentkezem állásokra, voltam állásinterjúkon, de eddig semmi...

Nagyon erős szorongás érzés is van rajtam. Sajnos fizikailag van csaladom, de egyebkent nincsen, így eléggé egyedül vagyok.

Volt egy legjobb baratnőm, akinek évek óta megszűntem, mert lett pasija. Valójában nagyon egyedul erzem magam. Anyagi gondokkal is kuzdok nyilvan. Ez az egesz ev ugy ahogy van, nem az en evem.

Sajnos a félretett tartalekom is brutálisan fogy. Már nem igazan van. Úgy érzem teljes KAO minden.

Jarok terapiara, de ugyis ugyanazokat a koroket futjuk, attol, h jarok, nem lesz munkam pl sajnos. Nem talalom a helyem, ugy erzem, h remenytelen minden, és nem vgyk erre a vilagra való. :(

okt. 28. 12:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem érzem azt, hogy jó lennék. Pedig alapjáraton egy kedves, segítőkész ember vgyk.
okt. 28. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Kezdj el önvédelmet defendot , túlélés gyakorlást . Olyat tegyél amit még eddig nem pl jelentkezel más munkakörbe több helyen úgy hogy nem hirdetik azt a pozíciót . Elmész kvízműsorba filmforgatásra szereplőválogatásra .
okt. 28. 13:07
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Pszichológus.
okt. 28. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Bocsi félig küldtem el. Pszichológus, pszichoterápia, igyekezz gyógyszer nélkül. Sport, vagy valamilyen hobbi. Társastánc tanfolyamokon tudsz ismerkedni, barátokat szerezni, ajánlom a salsát nagyon jó.
okt. 28. 13:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy és mióta nincs munkád?

Milyen állásokat nézel és mi lehet az oka, hogy elakadsz?

okt. 28. 13:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele sajnos, mármint hogy nagyon mélyen vagyok, nincs munkám, és a félretett pénzem már a végét járja. Ha van kedved írj! ( Már ha nem zavar az, hogy én férfi vagyok)
okt. 28. 13:20
 7/12 A kérdező kommentje:

5-ös. 31 éves vagyok. Grafikus a végzettségem. Grafikus munkákra is jelentkeztem nyilván, mindenhol megkapom, h mennyire tehetséges vagyok, volt olyan hely, ahol azt mondták, hogyha nem nézik meg az Önéletrajzom, hanem csak a portfoliom akkor azt gondolták volna, h a MOME-n vegeztem.... És sajnos az esetek 99%—ban az van, h állásinterjú után, kiküldenek egy próbamunkát, nagyon szoros határidővel, pl tegyél össze egy arculatot 3 nap alatt, ami nyilván eselytelen de mindig megcsinaltam, és sajnos a próbamunka után sose engem választanak ki. És az időm elment, de pénzt nyilvan nem kapok a próbamunkaert... Rengeteg ilyen próbamunka dolog vlt, szinte eveken at, és en ebbe kiegtem pedig a grafika volt az életem. De közben azt is érzem, hogyha lenne egy grafikusi melom amit szeretek csinalni, alkalmazotti jogviszonyban az kihúzna mindenből, és jobban lennek lelkileg.

Baromi soj helyre jelentkeztem professionon is.

Kereskedelembe is dolgoztam, több mint egy évig, de sajnos nem igazan akarok többet kereskedelembe dolgozni.

Minden esetre nem rég felvettek volna egy kajáldába kasszásnak, de csak 11 órás lehetőség volt, és tudom, h annyit nem bírnék állni sajnos, csak a 8 órat tudtam volna vállalni.

Volt egy másik bolt is, ahova felvettek volna, de szerintem mivel őszinte voltam, hogy nem tudnek reggeltől estig bent lenni, ez nem tetszett a fonoknek ezert nem vettek fel.

Jelentkeztem Ügyfelszolgalatos munkara is, ahol pár óras proba óra lett volna, de nem akartak fizetni... Pedig még a szórólapos is kifizet, hiába "csak" 3 órat dolgoztam.

Nyár óta nincs munkám... De nyár előtt se volt... Szóval szinte nyáron volt, csak 2 hónapra munkám, de aztan a cegnek ki kellett jelentenie engem, a konyvelő ezt tanácsolta a ceg vezetőnek, meet kiderult, h a könyvelő elfelejtette leadni a cég adóbevallasat, es ezert nyilvan a cegnek kellett csomó pluszt befizetni... Es ezert engem nemtudtak tovabb alkalmazni.

Grafikus, ügyfelszolgalati, recepciós munkakat nezek. Illetve idősek otthonaba is jelentkeztem, terápiás munkatarsnak, ami abból állna, h kezmuves foglalkozasokat csinálnek. Es ezt szívesen csinalnam, mert szeretem az idos embereket, meg szeretek emberekkel foglalkozni....

okt. 28. 15:30
 8/12 Senior Séf ***** válasza:
53%
Tipikus kamaszkori probléma. Kinövöd, nyugi.
okt. 29. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Kamaszkori probléma XD Te fajankó, 31 éves a kérdező.

Kérdező, gyógyszert szedsz, vagy csak beszélgetsz?

okt. 30. 11:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Hat ha szednek gyogyszert, az sem oldana meg a problémám. 😅 Az oldana meg nem kevés problémam ha felvennének valahova, és vegre dolgozhatnek... Annyi minden mast is dolgoznek....most rugtak ki amugy ismerosomet is 4 hónap utan. Szóval szerinte is total gaz es elhetetlen minden. Nemtudom amugy mitol legyek happy... Fizetnem kell a szanlakat, de nincs miből... Nemtudom ki erezne jól magat, es nem szarul....
okt. 31. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!