Pedofil vagyok. Hogyan érjem el, hogy ne kerüljek bajba?
Figyelt kérdés
okt. 28. 09:53
11/21 anonim 

válasza:

Pszichoteràpiával próbàld meg kezeltetni a betegsèged.
12/21 anonim 

válasza:

Jaj ez a sok pszicho meg pszichiáter sablon duma... mintha akármilyen beteg fétist lehetne kezelni. Meg ha rajzoltan nézi akkor aztán az elősegíti a leszokásban, eszébe se fog jutni... :D
Inkább csak szimplán találj magadnak olyan fétist amiért nem csuknak le.
13/21 anonim 

válasza:

12: A pedofíliáról nem lehet "leszokni", az nem egy függőség.
14/21 anonim 

válasza:

Mennyire mentális betegség? Kíváncsi lennék aránylag mennyire mentális beteg a legtöbb pedofil... mert mindig ezzel a szakember dumával jönnek, de lényegében egyik se szokik le, hanem elfojtja ha tudja vagy gyógyszerezik eredménytelenül.
15/21 anonim válasza:
Hát barátom ez egy kiskorban kialakult betegség.
Mivel nem találtál magadnak normális nőt, gondoltad a gyerekekkel fogsz próbálkozni...
De van egy bökkenő... A gyerekek sosem hazudnak :)
Amúgy a pedofília bűncselekmény.
16/21 anonim 

válasza:

15: Na most akkor kis korban alakul ki, vagy később, ha valaki nem talál magának nőt?
17/21 anonim 

válasza:

#15 A valaki nem talál magának nőt esetben szerintem incel lesz inkább az illető.
Viszont a pedofília felnőtt korban lesz látható, mert nála jóval fiatalabbakhoz vonzódik. Ami ugye amíg maga is ovis nem érdekes, mert mindenkinek volt ovis szerelme.
18/21 anonim 

válasza:

#17 Incelekről mèg nem hallottam. Kik ők? Ez valami szekta?
19/21 anonim 

válasza:

Gyűjtőfogalom, olyan férfiak akik nem találnak nőt, és ezért a világot, elsősorban a nőket, meg az alfahímeket okolják, akiket töb helyen láttam Chad-ként definiálni.
20/21 anonim 

válasza:

#19 Leginkàbb saját magukat kène szerintem hibáztatniuk az elviselhetetlen stílusok, termèszetük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!