A pszichiátrián mit nem tolerálnak a nővérek, ápolók? Hogyan kerüljem el, hogy felmérgesítsem őket? Mert gondolom kell ordibálniuk a betegekkel rendesen.
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert bejelentkeztem pszichiátriára, és most várom, mikor mehetek.jún. 6. 19:58
1/15 anonim válasza:
Ha túl vannak terhelve és hajszolva akkor kb mindegy.
2/15 anonim válasza:
Nézd. Ha problémás vagy, ha nem nem kiabálhatnak veled.
Tudom ajánlani a "Napfény jótékony hatása" c. sorozatot ami a pszichiátriáról és a zárt osztályról szól. Viszont, ha ön károsító vagy, akkor nem ajánlom.
3/15 anonim válasza:
Mit értesz azalatt, hogy "bejelentkeztél"?
4/15 A kérdező kommentje:
3 Csak azt, hogy elintéztem, hogy befekhessek.
jún. 6. 20:39
5/15 anonim válasza:
Nem pszichiátria, de én azzal "idegesítettem" fel egy nővért, hogy felkapcsoltam az ágy fölötti lámpát, mikor leesett a szemüvegtokom, és felvettem. Épp csak nem krvaanyázott, hogy neki most be kellett jönnie, megnézni, mi bajom. Ma sem értem :D
6/15 anonim válasza:
Oh engem is majdnem a búsba küldtek, mikor egy napos friss császáros sebbel, megnyomtam a nővérhívót este, hogy legyenek olyan kedvesek megmutatni, hogyan kell a hiperszupermodern kórházi ágy gombjainak a használatàt.
7/15 anonim válasza:
Óriási hiba,de te tudod igazából.Ha önkárosítás miatt akkor az eléggé durva menet lesz
8/15 anonim válasza:
7! Miért? Privátban is írhatsz. Érdekelne.
9/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy miért, a kérdező rájött, hogy egyedül nem tudja megoldani a problémáját és segítséget kért. Ő már elindult a haladás (javulás) útján.
10/15 A kérdező kommentje:
Azért megyek, mert úgy érzem, hogy teljesen le vagyok épülve. Semmire nincs magamtól késztetésem, rossz a memóriám, nem tudok koncentrálni, de ez helyre tud jönni, ha sportolok vagy mozgok valamit, tehát felkelek az ágyból. Olyankor úgy érzem, mintha más ember lennék és nem érzem ezt a folyamatos tompaságot, letargiát, enerváltságot, szedált érzést. Egyébként 10 éve olanzapint szedek, mert volt egy pszichotikus epizódom és idegösszeroppanásom. Akkor még középsuliba jártam, pont az utolsó év előtt volt ez az epizód. Nem hagytam ki és nem is voltam pszichiátrián, csak rendelésen, bár nagyon sz*rul voltam. Össze vissza sz*rtam, h*gyoztam magam néha, nagyon nagy sinter voltam, azt hittem ki akarnak csinálni. Utána jártam egyetemre, elvégeztem mestert is. Aztán kb. ennyi. Azóta azt mondják a szüleim, hogy én beteg akarok lenni, és hogy nem vagyok annyira beteg. Elmentem egy pszichológushoz nemrég, aki azt mondta, hogy autista vagyok és/vagy skizoid. Aztán elküldött egy kollégájához, mert nem tudott tovább segíteni. A kolléga szintén nem tudott mit kezdeni velem, hanem javasolta a pszichiátriát, szóval most az lesz, hogy befekszem oda, ha behívnak.
jún. 8. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!