A pszichiátrián mit nem tolerálnak a nővérek, ápolók? Hogyan kerüljem el, hogy felmérgesítsem őket? Mert gondolom kell ordibálniuk a betegekkel rendesen.
sok sikert és tudom hogy jobban leszel!
Én többször voltam pszichiátrián és elvonókon,nekem több mentális bajom is van,2 év már eltelt kórház nélkül.
Helló, megfelelési kényszer! Szerintem kérdezd meg őket ott, hogy mi az elvárt viselkedési mód és mi nem, és akkor kapod meg tőlük a legtutibb választ! Én is gratulálok ahhoz, hogy kezedbe veszed a mentális egészséged javítását, minden elismerésem hozzá és sok szerencsét hozzá! Nem lehet egyszerű ilyen pszichológusi tapasztalatokkal! Szerintem már csak ez a minek is diagnosztizáljalak téged is traumatikus lehet, nekem legalább is az, olvasva...
Majd írj, ha kijöttél, hogy milyen volt! És szerintem is áldás lehetsz ott nekik az átlag dühöngő őrülteknél, úgyhogy szerintem pl. figyelj magadra, a légzésedre, hogy mindig hosszú lélegzetvételeid legyenek, hiszen ha te nyugodt vagy, akkor más mérge sem kéne, hogy hasson rád. Ajánlom, hogy ismerkedj meg a tudatos meditálással, mindfulness meditációval, egyperces meditálással, hogy megőrizd a nyugalmadat minden helyzetben. Ettől függetlenül más attól még ők ordibálhatnak, csak rád ne hasson!
Ezen kívül nem hiszem, hogy feltétlenül szükséges lenne nekik folyton ordibálni és mérgelődni, kétlem, hogy ez le lenne írva a munkaköri leírásukba, mégis ők is emberek, ki tudja, milyen pszichés problémával, pláne tényleg fáradtan, túlhajszoltan persze, hogy türelmetlenek, de aki a pszichiátrián ordibál egy kezelttel, az szerintem nem is odavaló és amatőr. De ez van. A lényeg, hogy mások hangulata nem feltétlenül kell, hogy hasson rád!
,,A pszichiátrián mit nem tolerálnak a nővérek, ápolók?"
1;Ha nem azt csinálod ,amit mondanak.
2;Kötözködsz velük
3;Balhézol
4;Beszólogatsz nekik
5;Kritizálod őket
,,Hogyan kerüljem el, hogy felmérgesítsem őket?"
1;Csináld azt ,amit mondanak és ne kritizáld őket.
Ez a legjobb legbiztosabb módszer.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!