Mitől van az hogy ha magamra gondolok rendesen elfog a hányinger?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon önbizalomhiányos vagyok és testképzavarom is van, ezt tudom. De mégis van olyan hogy magamra gondolok és rendesen undorodom magamtól. Olyan hányinger fog el, mintha előtte valami rossz kaját ettem volna és elrontotta volna a gyomrom.
Nincs mindig így. Nálam az a baj, hogy egyik extrémből megyek át a másikba. Vagy nagyon elvagyok magammal vagy rendesen undorodom magamtól.
Pedig állítólag amúgy nem vagyok csúnya. Nagyon sok fiúnak bejöttem, de nem tudom mit tehetnék ellene.
Szerintetek?
2023. dec. 15. 07:39
1/3 anonim válasza:
Szia. A bűnök utálatosak másban is, és magunkban is. Jó lenne bűneink nélkül tisztán élni, de hogyan?
3/3 anonim válasza:
Sziasztok. Látjátok, hogy nem kell a jó, és marad a hányinger? És nagyon nagyon sokan csak panaszkodnak, panaszkodnak, nem indulnak neki a megoldás keresésének. Még ha kínálják is nekik. Aztán vannak, akik a jót kínálót kezdi vádolni. Nehéz ügy, nehéz neked Magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!