Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitol alakul ki az agressziv...

Mitol alakul ki az agressziv kenyszergondolat?

Figyelt kérdés
Hogy peldaul a szerettedet le szurod vagy ilyesmi es ha kest latsz vagy hallasz is mar kezdesz szorongani meg felsz, hogy bekovetkezik.. hogy alakul ez ki.. foleg fiatalon.. el mulik?
okt. 26. 22:21
1 2
 11/19 anonim válasza:
Az emberi elme határtalan dolgokat szül. A kérdés, hogy tudod-e fékezni és van-e belátásod a cselekedeteidre. Azaz következmények látása és így tovább. A gyilkos gondolat ha nem jár tettlegességgel, nem rendkívüli, hiszen mindenki nézett már horrorfilmet és az agy összerak ezt-azt. A tettlegesség a mérvadó, nem az átfutó gondolat. Nekem is volt már olyan gondolatom, ami abnormális, de nem tennék semmi olyat soha.
nov. 4. 12:42
 12/19 A kérdező kommentje:
-11 te nem a 9- vagy igaz?
nov. 4. 14:18
 13/19 A kérdező kommentje:
11-de valahogy nekem rögeszme lett és mindennap el kell mondanom magamnak, hogy ilyesmiket nem tennék stb stb és van amikor jobban vagyok és van amikor nem
nov. 4. 15:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Mintha bizonyítanom kellene magamnak, hogy nem tennék ilyet vagy nem tudom.. olyan ocd-s szaga van az egésznek
nov. 4. 15:22
 15/19 anonim ***** válasza:
A 7-es vagyok. Igen el múlt! Gyógyszerektől.
nov. 4. 22:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Most is szeded ?
nov. 4. 22:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Írtam privátot légyszi írj vissza
nov. 4. 22:21
 18/19 anonim válasza:

11-es vagyok, nem én írtam a 9. választ.

Ha komolyabbnak érzed, akkor pszichiátert kell keresned, kell egy koponya MRI vizsgálat és megnézni, hogy van-e organikus eredete a dolognak, agyi fejlődési rendellenesség vagy csak lelki okok váltották ki és akkor terápiával javulás érhető el. Másként ha tettlegességbe fajulna az ilyen, tudod, hogy a sitten mi vár rád.

nov. 4. 22:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Soha nem tudnek ilyet tenni.. ezek lelki okok 100% .. egyszer el mentem pszichologushoz o azt mondta ez egy nagy mennyisegu szorongas ami bennem van stb stb.. de valahogy nem jott at nekem aza pszichologus .. az ocd elmeletileg soha nem fajul tettlegessegbe.. legyszives ne irj ilyen tettlegesseges dolgokat.. mert meg jobban kezdek szorongani..
nov. 4. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!