Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kristályt használóknak hosszút...

Kristályt használóknak hosszútávon tipikusan hogyan alakul az èlete,pl èvek alatt,ha nem tud leszokni?

Figyelt kérdés
Erről nem igazán találtam semmit,csak amerikai meth kristályos filmet, engem az itthoni dizájnerdrog kristály szemèlyisègre ható dolgai èrdekelnènek.

jún. 1. 04:40
1 2
 1/16 anonim válasza:
83%
Tönkremegy teljesen az egész élete
jún. 1. 05:09
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Youtube : Dizájneren, kitaszítva, szoba a 8ban
jún. 1. 12:56
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
...Nem jól. Tipikusan meghal a lelkük, szellemi és erkölcsi szintjük is nagyobbat és gyorsabban zuhan mint más drogoktól.
jún. 1. 12:57
 4/16 anonim ***** válasza:
jún. 1. 13:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
jún. 1. 18:22
 6/16 anonim válasza:
100%
26 évesen szoktattak rá,27 évesen lett egy lányom.30 éves vagyok,volt autom házam pénzem családom.Mára semmim sincs.Külömbség,hogy nem bűnözök,és küzdök ellene.Akik nem azok az ismerőseim már páran öngyilkosak lettek.De van aki egyből eltudja hagyni.
jún. 17. 17:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Ez inkább lelki függőség?
jún. 17. 19:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

nagyon hamar lenulláz, anyagilag, lelkileg, testileg, mentálisan, szociálisan... mindenhogy.

a fizikai függőség elhanyagolható, a pszichikai vágy viszont irtózatosan magas.

6-os, neked kitartás a küzdelemhez, mennyire súlyos a helyzet, ha szabad megkérdezni

jún. 20. 22:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is kristályról állok le. Enyhe, nem egész napos sóvárgás mellett főleg testi tünetek vannak. Láz, hőemelkedés,izomfájdalom, fejfájás stb
júl. 17. 05:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mi ez a kristály? Nem speed, nem metamfetamin, nem kóla, nem eki... de akkor mi a tököm? Van egyáltalán stabil kémiai képlete?
júl. 18. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!