Mitol alakul ki az agressziv kenyszergondolat?
Figyelt kérdés
Hogy peldaul a szerettedet le szurod vagy ilyesmi es ha kest latsz vagy hallasz is mar kezdesz szorongani meg felsz, hogy bekovetkezik.. hogy alakul ez ki.. foleg fiatalon.. el mulik?okt. 26. 22:21
1/19 anonim válasza:
Nem szokott elmúlni, fordulj (vagy akinek ilyen kényszerképzete van, akkor az) szakorvoshoz. (Pszichiáter)
2/19 anonim válasza:
Ezek a dolgok minden ember fejében megfordulnak. Kinek milyen gyakran. Szóval ezzel nem vagy egyedül.
3/19 A kérdező kommentje:
De akkor nekem miért lett rögeszme? Mert annyira szorongok és megijedtem ettől, hogy most benne maradt a fejembe ?
okt. 26. 23:13
4/19 anonim válasza:
Nagyfokú stressz okozhatja. Ocd betegség.
5/19 anonim válasza:
Ezek a kenyszergondolatok kinzoak, de ha felsz, szorongas, es pont hogy nem agresszio. Erre nagyon ra lehet menni, de pont nem az ilyen ember szokott masnak artani, inkabb maganak.
Gyogyszerrel enyhiteni lehet ezen, es ez meg nem elmebetegseg, csak iszonyu msga a visszatero felelmed.
Mindenkepp kernek beutalot es antidepresszans kategoriaju gyogyszert szednek, ha felirnak.
6/19 A kérdező kommentje:
És ha elmebeteg leszek ez miatt ..?
okt. 27. 07:59
7/19 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, de nem elmebetegség! nyugi
Senkit nem öltem meg.
8/19 A kérdező kommentje:
El mult? Es hogyan?
nov. 3. 13:35
9/19 anonim válasza:
A tehetetlenség érzése okozza. Alaposan el kel mélyedni a problémában és meg kell találni a kivezető utat, ami sokszor nevetségesen egyszerű.
10/19 A kérdező kommentje:
-9 írtam prívátot
nov. 4. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!