Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha allandoan az...

Mit tegyek ha allandoan az jar a fejembe hogy ossze vagdosam magam?

Figyelt kérdés
Nagyon eros a kesztetes nagyon csinalnam de nem szeretnek hulyeseget csinalni meg nagyon csunyak lennenek rajtam a sebek es megbannam oket mar 2 eve lealltam de nem megy nagyon akarom csinalni de nem tudom miert..
okt. 24. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérd pszichiáter segítségét.
okt. 25. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Menj el szaladni. Az is felszabadítja a szükséges hormonmennyiséget.
okt. 25. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Maszturbalj. Hülyén hangzik, de működik.
okt. 25. 02:48
 4/4 anonim ***** válasza:

mondanam ne de te dontesz. sajat tapasztalat egyik karom tele van vele. az egyik barna olyan mely kb sebeszeti azt mondta a doki.

1 - 2 eves, nem fog javulni, pupos csikok meg valamelyik nem. Akin nem latott ilyen az 1, behany 2, termeszetes kivalasztodas egyik leghatranyosabb alakja, undoritoan mentalis beteg 3, kerulni kell az illetot.

Ha csak nem ismernek es elfogadnak pl haverok azok teljesen normalisan allnak hozzad. De nyaron rovidujjuban felkapaszdosz csikokkal, hat lesz helyed mashol is kapaszodni korulotted, illetve eleg bizarr erzesuk lesz az elegge tuti.

A masik, ha barmi van. Meg kell pl vedeni magad, vagy valami tok legitim ok. A rendorsegnek mindig a ment. beteg lesz a gyanus. Es ez mar mehet birosagra ha az illeto oda akarja vinni, ott meg hivjuk be a pszichiatert, stb, eleg nyugos dolog.

okt. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!