Más pszichiáternél is így van?
Figyelt kérdés
Ma voltam, már csúszásban voltak az időpontok, csomó várakozás után bejutottam, gyorsan elmondtam a panaszaimat, mindre nem is volt idő, aztán kaptam egy gyógyszert, jöjjek vissza 2 hét múlva. Persze örülök, ha javulok, de azért mégis... el se mondtam minden panaszom, bár lehet, hogy az orvos ért hozzá, és elég volt neki annyi ami gyorsan az eszembe jutott.2010. nov. 4. 17:19
11/12 A kérdező kommentje:
Nem is hibáztatom az orvost, inkább a rendszert. Meg kb 3 embernek volt délre időpontja, túl sok a beteg, kevés az idő ás az orvos, vagy pedig fizetni kell.
Ha legközelebb se tudok mindent elmondani amit akarok, mert már nyomja a receptet és, hogy ennyi, majd két hét múlva, akkor elgondolkodok hogyan tovább. De az is lehet, hogy hat a gyógyszer és nem fogok hülyeségeken rágódni, akkor csak élem tovább az életem normálisan és időnként elmegyek a gyógyszerért.
2010. nov. 5. 15:47
12/12 A kérdező kommentje:
Meg az is eszembe jutott, mi van, ha rossz diagnózist állít fel, mert egyszerüen el se tudok mindent mondani olyan gyorsan pár percben.
2010. nov. 5. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!