Más pszichiáternél is így van?
Az esővel értek egyet. Én is jártam. Fél óra 6000 Ft. A végén már azt mondtam amit hallani akart.Így "szépen javultam".Majd rájöttem jobb ha magam segítek magamon.
Szerintem ritka a jó, lelkiismeretes szakember. Nekem lehúzás szagú ez az egész.
Szakrendelőben mindenhol így van. Szerintem 2 kezem elég lenne, hogy a TB-alapon dolgozó JÓ pszichiátereket megszámoljam. Persze magánban teljesen más, azért a legtöbb pszichiáter magánba több időt és odafigyelést ad a betegnek, mint szakrendelésen. Csúnya dolog ez, de valahol érthető.
TB-alapon a pszichológus is átmegy falba, rohadt sok ember, rohadt kevés idő, és kevés fizetés. Miért érné meg odafigyelni a betegre? Persze, mert ezt a szakmát választotta, és ez lenne a dolga. De mikor otthon filléres problémákkal kell törődni, akkor naná, hogy nem tud odafordulni egy olyan beteghez, aki nem fizet. Mert amit ezért a munkáért az államtól kap, az kb. egyenlő egy pofonnal. Ha nincs pénzed magánban próbálkozni, akkor tényleg sokkal jobb, ha magadat képzed, és a dokihoz csak a receptért látogatsz el, és nem vársz mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!