Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van, nem bírom tovább...

Elegem van, nem bírom tovább és összeroppanok, nem tudok mit tenni?

Figyelt kérdés

Valószínű ti sem fogtok tudni segíteni, de muszáj kiírnom magamból. Nincs kivel megbeszélnem ezeket a dolgokat.

Folyamatos a shitshow az életemben, nem tud jóra fordulni és felemészt. Ez a jelen.

A múlt se jobb semmivel, ráadásul kísért folyamatosan (gyerekkor főleg). Az akkori események lejátszódnak bennem vagy épp ha történik valami nap közben, akkor hallom ahogy üvöltöttek velem és ez felemészt. Rám tört a depresszió is már rég, de elfedem, azt hiszi mindenki, hogy jól vagyok. De nem. Szégyen vagy sem, tökmindegy, újra elkezdtem vagdosni magam. Bántom magam, nem bírom tovább elviselni a belső feszültséget.

Tudom, elbuktam, életképtelen vagyok stb

30 éves vagyok és igen rettenetesen szégyellem, hogy ennyit tudok felmutatni, sajnálom

okt. 19. 04:49
 1/5 A kérdező kommentje:
És köszönöm hogy kiirhattam
okt. 19. 05:00
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem tehetsz róla. Én bipoláris vagyok és borzaszto rossz. Pedig gyógyszereket is szedek. Már beletörődtem hogy soha nem tudok teljes életet élni mint mások.
okt. 19. 05:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Most nehéz időszakban vagy. Másoknak is vannak sikertelen periódusaik. Menj pszichiáterhez, aki segít kijönni a gödörből. Ne gondold azt, hogy ez végleges. Még hosszú élet áll előtted és sok minden történhet, jó dolgok is.
okt. 19. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Hasonló korban voltam én is amikor megroppantam kicsit, hasonlóan 30ra mire jutottam gondolatokkal meg egyebekkel. Eléggé lent voltam. Elmentem dokihoz végre aki írt fel antidepresszanst. Az első teljesen nem jött be, habar javulást éreztem akkor is. Utsna váltottunk és a második téli találat volt. Par hónap alatt nagyon rendbe tett. 2 év után még mar tudtam szépen csökkenteni az adagokat is. Hülye voltam , hogy nem kértem előbb segítséget. Jah és ezt az ilyen idős korban mire vittem dolgot egy életre felejtsd el, nekem sem tett jót.
okt. 19. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
47%

Ês ami még fontos keress valamit amit szeretsz csinálni. Èn edzeni

Kezdtem el ès pecàzom. Megszerettem őket és kikapcsol.

okt. 19. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!