Alkoholról otthon hogyan lehet leszokni? Hogy ne kívánjam és ellen tudjak állni?
Figyelt kérdés
okt. 17. 10:50
1/7 anonim válasza:
Mondd ki: "Én ilyet nem iszok többé!"
Aztán vágd földhöz a piát, hogy jól összetörjön az üveg.
Aztán minden alkalommal amikor kívánod, ismételd meg a fenti mondatot.
3/7 anonim válasza:
#1 Inkább adja nekem a földhöz vágás helyett. A többi stimmel.
4/7 anonim válasza:
az nem biztos hogy megszűnik valaha is hogy ne kívánd. (ha csak lelki függőséged van) de el kell hitetni magaddal hogy te megteheted azt hogy nem iszol, és így is kitartasz. kezeld úgy hogy te már megittad amit más egy életen kersztül
5/7 anonim válasza:
Egy kiadós séta, és jó lenne, ha találnál valami - bármi - helyettesítőt. Nasi, csoki, más ital - nem feltétlen egészséges, de egy-egy.
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, mértékkel lehet fogyasztani, mondjuk én nem vagyok oda az alkoholért.
7/7 anonim válasza:
5. Aki meg sok cukrot, édességet eszik az anélkül alkoholista hogy tudna róla, ugyanis a cukor alkohollá válik a szervezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!