Poloska paranoia?
Figyelt kérdés
Egészen idáig lakásban éltem. Pár hónapja házba költöztünk, és ezen a környéken iszonyat sok poloska van. Eddig nem is sejtettem, hogy én ennyire parázok tőlük, mert a lakásba max 2 ha bejött egész életemben, itt meg napi 2 bejön. Sajnos ez a paranoia már elért egy nagyon egészségtelen szintet. Egyszerűen ha meghallom, hogy bent van, bepánikolok, elkap egy undor, félelem, nem is tudom..Így nem élhetek. Most pl éjszaka keltem fel arra, hogy zümmög. Nos, annyira elkapott a pánik, hogy biztos bent van a szobában, rám fog mászni, a fülembe fog zümmögni, hogy nem tudtam visszaaludni órákig. Van szúnyoghálónk, poloskaírtószert is kifogok próbálni. De akkor is, magát a problémát szeretném megfejteni, megoldani, hogy ne jöjjön rám a pánik, ha egy légtérben vagyok velük. Van erre valami tippetek?okt. 14. 10:32
1/3 krwkco válasza:
"De akkor is, magát a problémát szeretném megfejteni, megoldani, hogy ne jöjjön rám a pánik, ha egy légtérben vagyok velük. Van erre valami tippetek?"
Te homo sapiens sapiens vagy, az meg csak egy rovar. Az eszközhasználat győztessé tesz.
Tarts a szobában erre a célra egy kisebb befőttes üveget és egy darab keményebb papírt. Ha a poloska leszáll valahova, borítsd rá a befőttest, csúsztasd a tetejére a papírt és hajítsd ki a poloskát. Közben beszélhetsz is hozzá, hadd tanuljon rendet.
Vagy szerezz egy felül nyitott üvegbúrájú lámpát. Abba beleesnek, nem tudnak kimászni és előbb utóbb kiszáradnak. Közben nem zümmögnek, mert nem tudnak felszállni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. A gond az lehet, hogy ezek a szerencsétlen férgek az utóbbi hetek alkalmával többször is hirtelen a semmiből felém repültek, és szerintem emiatt alakult ki bennem ez az irracionális félelem / undor. És ezt egy lámpabúra szerintem nem oldja meg.
okt. 14. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!