Milyen szintig normális a pszichológushoz való kötődés?
Figyelt kérdés
(lehet a kötődés nem a legjobb szó, de ennél jobb nem jut eszembe)
Én kicsit több mint egy éve járok és vannak olyan időszakok amikor lényegében alkalomról alkalomra élek, csak az motivál a túléléshez. Ami egyébként fura, mert nagyon sokszor felkavar az alkalom, ideiglenesen rosszabbul leszek és mégis. Ez még normális?
19L
okt. 11. 13:28
1/12 anonim válasza:
Teljesen normális.
Amikor elkezdtem járni, nagyon sokáig így voltam én is.
2/12 anonim válasza:
Nálam a hasmenéssel keveredett a "várom" és a "gyűlölöm" találkozások.
3/12 anonim válasza:
Igen, normális. Idővel változni fog.Én 4 éve járok és a mai napig van, hogy hétről hétre élek, de volt úgy - szabadság miatt- hogy egy hónapig nem találkoztunk és tök jól viseltem.
4/12 anonim válasza:
Valamilyen szinten normalis,mert olyannal nem is tudnal beszelgetni akivel nincs meg az osszhang kozottetek.En ugy allitottam be magamnak hogy ket hetente jarok kozben meg dolgozok magamon.Amugy jelenleg nekem is o a fo motivalo szemely az eletemben.Kezdek arra is rajonni nincs is igaz baratom.
5/12 anonim válasza:
"nekem is o a fo motivalo szemely az eletemben.Kezdek arra is rajonni nincs is igaz baratom."
Hát ez az... Régen az emberek a barátaikkal beszélték ki a dolgaikat, az pont elég volt.
6/12 anonim válasza:
Ma mindenki el van a sajat eletevel.Akinek csaladja van a csaladjaval,akinek tarsasaga az azokkal es nincs hely masok szamara.Akikkel talalkozom az par hetente egy alkalom jo esetben 2-3 havonta szemelyenkent.Valaki szamara ez szoros baratsag,szerintem nem az...attol hogy talalkozunk ket hetente 2 orara,vagy elmegyunk egy kirandulasra kozben parszor irunk egymasnak sablonosan az meg nem szoros baratsag.Neha feluletesen hallgatjak amit mondasz felreertik,osszekeverik.Akkor ilyen szinten a pszichologusom jobban a baratom figyel ram,konstruktiv meglatasai vannak,mely dolgokrol beszelgetunk.Beirtam tovabbtanulast ott pozitiv,hasonlo erdeklodesi koru emberek vannak akikkel jo egyutt lenni de ez szituativ addig tart ameddig a kepzes altalaban,bar lehet tevedek.Elkezdtem felfedezni olyan dolgokat a kornyezetemben amiket eddig nem olyan szervezeteket,programokat...lehetez segit mas minosegu kapcsolatokat kialakitani.
7/12 A kérdező kommentje:
#5 Nem mindig elég, akármilyen jó a barát. Nekem van egy nagyon közel álló barátnőm, sok dolgot megbeszélek vele, de ettől még szükségem van pszichológusra.
okt. 13. 18:54
8/12 anonim válasza:
"Valaki szamara ez szoros baratsag"
Az már régen rossz... Főleg akkor, ha a pszichológus számára is...
Úgy tud jól működni, ha tisztán szakmai kapcsolat tud maradni.
9/12 A kérdező kommentje:
#8 Szerintem félreértetted a #6-ost. Arról ír, hogy a barátaival való kapcsolata lehet, hogy valaki számára szoros barátságnak számít, de ő nem tartja annak. Nem a pszichológusról írt a kiragadott tagmondat környékén.
okt. 13. 21:14
10/12 anonim válasza:
Igen,pontosan arrol irtam kerdezo,hogy van olyan baratnom aki utalt ra ez szorosabb kapcsolat,mert ezek szerint van akikkel ritkabban talalkozik.Igy neki ez szoros.Bar valoszinuleg fugg attol is ki milyen igenyes es miket keres egy baratsagban.Neki lehet eleg jobban hetkoznapi dolgokrol beszelgetni meg elpanaszolni milyenek a kolleganoi ez vagy az az ismerose miben okozott csalodast.Van akit ez tolt es elel belole kovetkezo talalkaig.Mas meg igenyli a minosegesebb,melyebb kommunikaciot es lehet valamivel surubb talalkozast,erdeklodest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!