Az normális ha utálok pszichológushoz járni?
Evészavar és ételfüggőség a téma. Kontrollálási és határszabási problémákkal összefüggésben.
Február óta járok. Utálom. Az első pszochológus aki szerintem végre ért is hozzá.
Baj ha utálom?
Nem normális, de sajnos gyakran előforduló és érthető...
Nyilván a pszichológus azért van, hogy szembe merj nézni önmagaddal, a "démonjaiddal", amit te nem szeretnél, mert félsz tőlük. Nyilván a félelemtől ódzkodsz, ezért nem jószívvel mész oda.
Szerintem belefér.
Olyan dolgokkal kell ilyenkor szembenézni, amik kellemetlenek, fájdalmasak, félelmet okoznak stb.
Ezeket senki sem éli át szívesen.
Egyébként meg is említheted, hogy ellenérzésed van ezzel kapcsolatosan vagy nem szereted, lehet nem vagy ezzel egyedül, mert akár összekapcsolódhat az evészavarral. Nem a pszichológus, hanem a lelkileg megterhelőbb témák előkerülése, ami pszichológusnál IS előfordul, de mellette valószínűleg az életben is, csak akkor az ember könyebben elmenekül bármibe, pl evésbe.
Nem biztis hogy nálad ez van ez csak egy feltételezés.
Szerintme megemlítheted, meg gondolkozz el rajta, hogy vajon mi lehet az, amit ennyire utálsz benne, es ami miatt nehéz vagy ellenérzesed van?
Pl.: sebezhetőségedet vállalni kell, meg kell nyílni valakinek, érzésekről kell beszélni, szembe kell nezned önmagaddal őszintén stb stb. Egy csomó minden miatt lehet nehéz, szerintem akinek ténylegnmegoldandó gondja van, annak nem könnyű, de még azt is földhöz vághatja időnként 1-2 napra, akik viszonylag rendben vannak csak önismeretért mennek, meg hogy "dolgozzanak magukon".
Szóval kitartást és sok sikert! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!