Úgy érzem szerencsejáték függő lettem, mit tegyek? 22/F
Figyelt kérdés
Nem kellett volna visszatérnem a tippmixhez... 23.000Ft elvesztettem, el sem hiszem... Annyi hasznosabb dologra lehetett volna költeni, most pedig, kidobtam az ablakon. Persze megvolt az esély, hogy nyerek, de még a legbiztosabb meccsek is elmentek sorjában.... Rosszul érzem magam, nem szeretnék többet ilyennel foglalkozni.okt. 6. 22:56
1/11 budai_lány válasza:
"nem szeretnék többet ilyennel foglalkozni."
Akkor ne csináld.
2/11 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne... Párszor már abbahagytam hónapokra, évekre, de aztán most megint itt vagyok... Eddig összesen több, mint 40.000Ft-ot vesztettem el.
okt. 6. 23:02
3/11 anonim válasza:
Ennyit sokan ellottóznak anélkül, hogy valaha megfordulna a fejükben, hogy szerencsejáték függők. Szerintem ez inkább imposztor szindróma.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 Az mit jelent? Az a baj én rosszul érzem magam, ha veszteségesen zárok ezért raktam fel 4000-4000 forintokat egyfolytába. De közben meg utálok pazarolni, és a spórolás is közel áll hozzám. Meg ocd-m is van.
okt. 7. 00:27
5/11 anonim válasza:
Hát ezért kellene, hogy szakember diagnosztizáljon és nem te saját magadat. Az ember saját magával szemben szinte sohasem tud objektív lenni, vagy jobbnak vagy rosszabbnak látja magát, mint amilyen, illetve ez vegyesen is előfordulhat. Jelen esetben 40000Ft-tól én nem tartanálak szerencsejáték-függőnek, az exem több, mint félmilliót eljátszott, sokan meg az örökségüket, hitelüket, egy ház árát is. 40000Ft-ot inkább tanulópénznek nevezünk.
6/11 anonim válasza:
40000 FT nem olyan nagy pénz, de a későbbi elcsábulás végett jobb, ha az eszedbe vésed! Ezek a szerencsejátékok úgy vannak kitalálva, hogy NEM NYERHETSZ. Elméleti esélyed van, valós nincs. Hiába ölöd bele a pénzedet, akár Dunába is dobhatnád.
7/11 anonim válasza:
40k az még nem függőség, hanem hobbi. De ha függőség, inkább legyen Tippmix, amiben legalább benne van a nyerés esélye, mint a cigi, pia, drog, amikkel csak a betegségeket és a korai halált lehet megvásárolni.
Vagy Eröss Zsolt (családja) is jobban járt volna, ha inkább Tippmixre fordítja az idejét és a pénzét, ahelyett hogy előbb a lábát, aztán az életét hagyta ott különböző magashegységekben...
8/11 anonim válasza:
Én 5 milliót vesztettem pár év alatt, nem az én megkeresett pénzemet, hanem diákhitelt, amit még el sem kezdtem törleszteni.
5-6 évig -50 ezerrel inditom havonta a dolgokat.
Bárcsak 23 ezerről lenne szó
9/11 A kérdező kommentje:
Azóta még 5000 et elbuktam, ugyan nyertem 3000 at belőle de aztán elment. Pedig éreztem mi lesz a helyes mix de mégis mást raktam, nem volt szerencsém, elment. Hihetetlen szarul érzem magam és nem is értem miért csinálom.
okt. 15. 23:57
10/11 A kérdező kommentje:
Ha megrakom amit elsőre gondoltam akkor most 30.000 jött volna , de igy ugyérzem még mélyebre süllyedtem. Meg is útáltam a football. A footballisták haszontalanok és értelmetlen az egész sport, egy forintot nem fizetnék nekik.
okt. 15. 23:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!