Mi van annak a fejében ,aki egésznap horrot,ijesztő videókat néz interneten?
Figyelt kérdés
okt. 4. 16:40
1/8 anonim válasza:
Szerintem az adrenalin miatt élvezhető.
3/8 anonim válasza:
Semmi gond sincs vele.
Szórakozik, adrenalin.
4/8 anonim válasza:
Szerintem semmi. Én például kimondottan szeretem a horrort, és még a brutális videókat is, de alapból átlagos ember vagyok.
5/8 anonim válasza:
Semmi különös. Nekem pl a horror az egyenlő adrenalin az egekben (és ezért nézem), de egyik barátnőm pl ugyanolyan nyugodt közben mintha főzőműsort nézne :D
6/8 anonim válasza:
Ahogy mindenki írja semmi.
Csak szeretjük az adrenalit és felkészülünk minden eshetőségre. Legyen az ufó támadás, szellemjárás, stb stb. :D
7/8 A kérdező kommentje:
6-os
XD
okt. 13. 17:54
8/8 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha kitennél napi 20 insta sztorit a képmutató "tökéletes" életedről, miközben senkit sem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!