Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nyugtassatik meg kérlek....

Nyugtassatik meg kérlek. Félek az autó balesettől(?)

Figyelt kérdés
Folyton jönnek velem szembe olyan cikkek, súlyos autóbalesetekről, ahol meghalnak az illetők, vagy nagyon komoly problémák adódnak. Nagyjából két hete van jogosítványom, jövő hétvégén pedig 100 km-t kell vezetnem vidékre, nagy részét autópályán, amitől eléggé parázok. Tudtok valaki nyugtatót mondani? Vagy ti is paráztatok/tok még mindig? Vagy a tapasztalattal majd enyhül?

szept. 30. 20:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak ne gondolkodd túl a dolgokat, millió ember megy autópályán nap mint nap, én jobban szeretem mint a várost mert biztonságosabb nekem
szept. 30. 22:10
 22/28 A kérdező kommentje:
Te meg magadat pontozod fel, egyébként tényeket mondtam. Hogy nem vagyok hülye tisztában vagyok ezekkel.
szept. 30. 22:17
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz ne csináld, ha inkább izgatott vagy, menj, múlni fog a szorongás valamennyit
szept. 30. 22:20
 24/28 anonim ***** válasza:
48%

A 16, 19 és a 20 három külön válasz.

Látszik új vagy, a pipákat figyeld. Enyém volt a 16-os.

okt. 1. 05:16
 25/28 anonim válasza:
Ez teljesen rendben van, hogy kicsit benned van a félsz, mert tisztában vagy azzal, hogy az életed a tét amikor beülsz az autóba, de írod, hogy minden nap vezetsz egy huzamban 1 órát, a 100km sem több ha autópályán mész, ha nem az Ecserin vetted a jogsit, akkor egy vezetési órád is volt 2 óra, ha nem úgy mész munkába hogy remegsz és izzadsz akkor menj és csináld! Úgy fogod megtanulni, de ha nem bízol magadban akkor inkább a bevásarlásokat intézgesd el mindig újabb útvonalon még egy kis ideig
okt. 1. 08:21
 26/28 anonim válasza:
100%
Éppen ma olvastam hogy egy nő megijedt a biciklistől aki át akart haladni előtte szabályosan, és véletlen a fék helyett a gázra taposott😅 szóval ne félj, biciklivel is elcsapnak ha "akarnak"
okt. 1. 08:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapvetően nem félsz a vezetéstől és jól vezetsz (ezt abból tudod leszűrni, hogy volt-e káreseted) és valószínű ez az egy utazás tölt el negatív érzéssel, akkor egyszerűen csináld azt, hogy vezetsz, éled az életedet, de ezt az egy utat nem válallod be kocsival.
okt. 1. 10:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még friss jogsis vagy így érthető hogy benned van a para mert még rutinod sincs jóformán és azért vannak esetek amikor a vétlennek is kell tennie azért hogy a balesetet el lehessen kerülni, és ilyenkor a fő szabály az hogy ne ess pánikba. Idővel belerázódsz és megfogod tanulni legyőzni ezt a fajta félelmet és totál nyugodtan fogsz hozzá állni a dolgokhoz.
okt. 2. 18:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!