Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet beletörődni?

Hogy lehet beletörődni?

Figyelt kérdés
Ha jó életem lehetett volna de egy hülyeség miatt nem lett.Ezzel mindent helyrehozhattam volna de nem sikerült. És emiatt olyan életem lett amilyet nem szeretnék.
szept. 30. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel még élsz, ez nem egy végleges állapot. Úgy mégis mért kéne beletörődni? Depresszióval menj pszichológushoz.
szept. 30. 22:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Abba hogy ez így marad. Évtizedek óta nem sikerült.
okt. 1. 06:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem mentél pszichológushoz, aki segítene kilábalni. Egyedül persze, hogy nem tudsz. Tessék elmenni egy szimpatikushoz.
okt. 1. 08:12
 4/7 A kérdező kommentje:
A pszichológus nem tud visszarepíteni a múltba hogy ne kövessem el azokat a hibákat.
okt. 1. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
De rá tud világítani, hogy a jövőt nem a múltban éled, a jövő szempontjából a múltnak semmi jelentősége. Megtörtént, lezárult, most pedig kezdesz új emberekkel, új körülmények között.
okt. 1. 20:31
 6/7 A kérdező kommentje:
De semmit nem érek vele azért mert a jövő s...
okt. 2. 05:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Menjél csak el! Senki nem fog téged megmenteni, ha önmagadért annyit nem vagy hajlandó megtenni, hogy legalább szakemberhez menj! Lehet, hogy neked ez így jó, egészségedre. Csak akkor nem tudom, minek írtad ki a kérdést, ami arra utal, hogy (teljesen jogosan) nem akaródzik beletörődni.
okt. 2. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!