Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik fülhallgatóval esznek a...

Akik fülhallgatóval esznek a gyorsétteremben, a buszon fülhallgatóval bámulnak kifelé az ablakon szomorúan, mereven, azok lelkibetegek?

Figyelt kérdés
Aki fülhallgatózik és soha nem veszi ki a füléből sem az étteremben sem a buszon egész nap hallgatja a telefont illetve nézi a telefonját YouTube-ozik , facebookozik az NOMOFÓB lelkibeteg? 15 évet külföldön éltem és amikor hazajöttem (2019)-ben azt láttam hogy valami nagyon megváltozott, nagyon rosz irányba, úgy látom hogy nagyon beteg lett az ország, Budapesten főleg, de vidéken is! Megszámoltam a metron, átlag 10 emberből 9 folyton a telefonjàn lóg.....ez lesúlytó statisztika. Vélemények?

#internet #pszichológia #lelki beteg #Lelki sériült #Nomofób
szept. 29. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező örülj, hogy téged nem tudnak lepontozni..... Indokot írtam, hogy miért bunkók ezek az illetők, és 0 százalékot kaptam🤣🤣🤣🤣🤣 Nem mintha izgatna, természetesen ez sokmindent elárul arról is, hogy akik lepontoztak, egy étteremben ugyanilyen bunkó tahó módon viselkednek.....3- as voltam.... Igen az embereknek fáj az igazság.....
szept. 29. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Nos, nekem nem okostelefonom van, hanem hagyományos és azért van a fülemben a fülhallgató, mert zenét hallgatok. Szinte mindenhol, gyorsétteremben is, mivel egyedül járok. Természetesen amíg kikérem az ételt, vagy fizetek a boltban, kiveszem a fülemből.
szept. 30. 00:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul indult a kérdésem.....azokra gondolok főleg akik ,,se lát se hall" módon fülhallgatóval setálnak, úgy mennek át az autók előtt, hogy szét sem néznek, ülnek a mekiben és bámulnak magul elé mereven és zabálnak, ha valamit szól hozzájuk valaki, tudomást sem vesznek róla, a buszon is múltkor fúlhallgatóval állt egy srác, felszállt egy tolókocsis ember, szóltak neki hogy ,,bocsánat!" semmi reakció, megkopogtatták a vállát, erre megfordult és szótlanul 2cm-t odébb állt, de még úgy sem fért fel a rokkant kocsis ember, ekkor egy fickó a buszon megrángatta és ráordibált trágár szavakkal hogy álljon már odébb! A másik kedvencem a fülhallgatós kerékpáros, aki bevág az autó elé kereszbe az autók között, és amikor rádudálsz, és nagybehezen meghallja, akkor káromkodik! Nos az ilyen tipusú emberekre gondoltam, ezeknek szerintem mentàlis problémája van nem?
szept. 30. 12:22
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Csak nem akarunk beszélgetni 😅 Egyáltalán hallgatni a körülöttünk lévő emberek pofázását a nyűgjeikről.

Szöval köszi, de jól vagyunk, valószínűleg jobban, mint a legtöbb ember, akik állandóan a panaszkodást hallgatják.

szept. 30. 12:25
 15/22 anonim ***** válasza:
31%

13.: Ez tényleg baj. Az a baj, hogy sokan betegesen internetfüggők. Semmi más nem képes már lekötni őket, mert a net sokkal több ingert ad, mint a valóság. Nem érdekli őket a természet se, másokkal se beszélgetnek.

A 14-es hozzászóló jól példázza, milyen mentális baj ez.

szept. 30. 12:46
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Na a vêgén csak oda lyukadunk ki, hogy szimpán bunkó, tahók..... Na pont az ilyenek csodálkoznak mikor a szirénázó mentőt nem hallja a zebrán átkelve a zenebömböltetéstől és elcspja..... Az ilyen jeveletlen tahóknak két nagy pofon kéne, aztán megtanulnák.... Ugyan mentális probléma hahaha.... Ezt is le lhet pontozni.....
szept. 30. 14:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16.: Elég agresszív vagy. Pofozni nem lehet senkit.

Sajnos gyakori az internet-és okostelefon-függés. Ez viselkedési addikció. Az egyik káros hatása valóban az, hogy könnyen baleset éri az illetőt, vagy maga okoz balesetet, ha pl. vezetés közben is non-stop telefonozik. A másik, hogy nem fogja semmi már érdekelni a virtuális világon kívül, nem lesz fogékony a természet szépségeire, pl. Az emberi kapcsolatok is károsodhatnak. Valóban nem jó tendencia, ha már beszélgetés helyett is csak a telefonját nyomkodja valaki.

szept. 30. 17:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Még valami. A nomofóbia nem teljesen ezt jelenti. Ott inkább valaki attól tart, hogy ha nincs vele a telefon, baja lesz. Amúgy ez nem is hülyeség. Én is pl. két mobilt tartok, a házból nem megyek ki nélküle. Ennek az az oka, hogy ha pl. lemerül a mobil és megtámadnak az utcán, vagy valakihez, magamhoz vagy máshoz mentőt kell hívni, nem tudok segítséget kérni. Rendőrök is ajánlják, hogy mindig legyen nálunk feltöltött mobiltelefon ilyen esetekre. Egyébként én nem netezek állandóan, elég, ha csak itthon. Van mobilinternetem, de hetente egyszer-kétszer kattintok rá, ha pl. valami menetrendet keresek, vagy néha az e-maileket, ha pl. 10-12 órát vagyok távol otthonról.
szept. 30. 17:04
 19/22 anonim ***** válasza:
23%
17-es igen tudod, lehet kicsit agresszíven reagálom le, mert évekig kerékpároztam a munkahelyemre.... Bizony volt eset, hogy a hülye kis suttyó tinigyerek a kerékpárúton gyalogolt, mert olyan ostoba, azt sem tudta, melyik a gyalogos sáv.... Dudát vettem, ami igen hangosan szólt, nem sima kis csengőt..... 3-szor dudáltam rá, nem hallotta a rohadt headset miatt, nem is tudom elképzelni milyen hangerővel bömböltethette azt a zenét..... Nekem kellett "levészfékeznem" hogy ne menjek neki..... És igen egy ilyet inkább pofoznék meg, minthogy még én nekem kelljen mentegetni magam az ilyenek miatt..... Természetesen nem pofoztam meg..... De nagyon mérges voltam.....
szept. 30. 17:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
19.: Én meg a rollereseket utálom ugyanennyire. Nem pofoznék meg senkit, de ezeket az elektromos rollereket be kellene tiltani.
szept. 30. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!