Akik fülhallgatóval esznek a gyorsétteremben, a buszon fülhallgatóval bámulnak kifelé az ablakon szomorúan, mereven, azok lelkibetegek?
Figyelt kérdés
Aki fülhallgatózik és soha nem veszi ki a füléből sem az étteremben sem a buszon egész nap hallgatja a telefont illetve nézi a telefonját YouTube-ozik , facebookozik az NOMOFÓB lelkibeteg? 15 évet külföldön éltem és amikor hazajöttem (2019)-ben azt láttam hogy valami nagyon megváltozott, nagyon rosz irányba, úgy látom hogy nagyon beteg lett az ország, Budapesten főleg, de vidéken is! Megszámoltam a metron, átlag 10 emberből 9 folyton a telefonjàn lóg.....ez lesúlytó statisztika. Vélemények?szept. 29. 20:38
1/22 anonim válasza:
Nem a metrón kellett volna számolni, hogy hányan lógnak a telefonjukon. Ott tényleg nincs más, mint az embereket bámulod, vagy a telefont. Akkor már inkább az utóbbi. Buszon már kedvezőbb a helyzet, de valamit csinálni kell utazás közben, és az van kéznél.
2/22 anonim válasza:
Én nem lógok rajta, nem látod a kezemben. Viszont a zajtól migrénem lesz, ezért fülesen általában komolyzene (főleg Chopin noktürnök) mennek...
3/22 anonim válasza:
A buszos és vonatos használattól tekintsünk el.... De aki étteremben, főleg ha társasággal megy is ezt műveli, az nem lelkibeteg, hanem szimplán egy bunkó......
4/22 anonim válasza:
3# Ha egyedül van étteremben miért ne hallgathatná pl a Jó ebédhez szól a nótát? Vagy csak nem akarja az éttermi zajt hallgatni, inkább egy kellemes zenét. Társaságan nem láttam még, hogy valaki aki fülest használ.
5/22 anonim válasza:
4-es mondjuk mert a pincért sem hallja mikor beszél hozzá..... Előírás, hogy az éttermi zajártalomtól a vendéget kímélni kell..... Tehát elvileg ez nem lehetne indok..... Egyébként én sem láttam még se társaságban, se egyedül aki fülest hadználna, viszont étteremben társaságban telefont nyomkodót nem is egyet.....
6/22 anonim válasza:
3, gyorsétteremben pont nincs pincér. Ellenben ha egyedül vagyok, nem érdekel, miről beszél a hátam mögött, hatvan centire Jóska.
7/22 anonim válasza:
6-os a kérdező a kifejtésben már éttermet írt.....
8/22 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, Párizs 10. milliós város és 80-90% nem nyomkodja a mobilját, nézelődik, ha eltüsszented magad ,,egészségedre" kívánnak, ha eszel ,,jó étvàgyat!" , ha felszáll egy idős ember átadjàk a helyet......ha valaki a fülhallgatón, mobilon lóg, hogy szúrja ki hogy valakinek segítség kell, de egyébként az emberek hallgatásából, hogy mit beszélnek, sokszor jó dolgokat tanultam, sok információt szereztem, vagy beszélgettem az idősebbekkel. És a leglesúlytóbb az egészben hogy Szerbiában is ilyenek az emberek, Franciaországban, Olaszorszàgban, Belgiumban nem áttam ennyi embert aki telefon és zenegüggő.....🤷♂️
szept. 29. 21:30
9/22 anonim válasza:
Az egész társadalom a totális internetfüggés felé halad. Ez már nem egészséges.
10/22 anonim válasza:
Talán nekik hamarabb volt okostelefonjuk, és már ráúntak...Egyébként tényleg szinte bezárkóznak a telefonjukba. Majdcsak megúnják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!