Szorongás oka lehet fizikai vagy pszichés bántalmazás egyik maradványa gyermekkorból?
Figyelt kérdés
szept. 24. 09:17
3/10 anonim válasza:
Persze. Nálam pont ez váltotta ki sajnos.
4/10 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem nap mint nap. Érzéseimet, gondolataimat már nem merem másokkal megosztani. Nem akarok megsérteni senkit. Félek, szorongok, amit csinálok, azt is elrontom félelmemben.
szept. 24. 09:50
5/10 anonim válasza:
És hogyan tervezel ezen változtatni?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
szept. 24. 11:30
7/10 anonim válasza:
Pedig igazán hasznos lenne megosztani, leginkább egy szakemberrel.
8/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem erről, azt javasolta költözzek el otthonról.
szept. 24. 12:57
9/10 anonim válasza:
Akkor bizonyára megfelel neked, hogy ülsz a híg fosban, és időről időre magadra fröcskölöd. Ez van.
Tehát a válasz, igen, a dolgok 99%-a gyerekkorból indu.
10/10 anonim válasza:
Szerintem igen.
Gyerekkoromban a szüleim hangosan veszekedtek, apám a dohányzó asztalt teli tenyérrel csapkodta.
Mai napig ha egyszerű dolgokat hallok, pl eldől egy pohár vagy tányér, én arra gondolok hogy baj fog történni.
Egyszerű hétköznapi hangok szorongást váltanak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!