Előfordulhat ilyen rosszindulat vizsgálatot végző pszichológustól?
Járok kivizsgálásra külföldön figyelemzavarok miatt, ami miatt kiraknak munkahelyekről.
A panaszaim gyerekkorom óta kísérnek, rájöttem, hogy nem újak, megnehezítve beilleszkedést, párkapcsolatot, mindent. Gyanította az orvos aki küldött, hogy több mint ADHD.
Sokat vártam sorra kerüljek, 1,5 évet.
Sajnos a város ahol lakom ez az egy állami pszichológus van, nem tudok máshoz menni, erre kellett várni majdnem 2 évet mert ez “szakértő” ebben a témában, csak magánhoz lehet menni, ami horibil drága, itt külföldön, többezer euró.
Sajnos az az érzésem, hogy nem akarmilyen szimptómát mondok, szőnyeg alá sepri, mintha el lenne döntve, hogy ne kapjak segítséget, es döntsék el, hogy tök normális vagyok, hogy ne kelljen betegnyugdíjazni és az államnak csomó pénzébe kerüljek.
Szerintem betegen elküld es kikiáltja, hogy egészséges vagyok, csak hogy ne menjen rám pénz az államkasszából.
Létezik ilyen mértékű rosszindulat?
Úgy érzem ez a nő ki fog szúrni velem mert nem tud velem identifikálódni, empatizálni, mert bevándorló vagyok.
Kétségbe vagyok esve!
A vizsgálatnak még nincs vége
Egyelőre még nekünk se támasztottad semmivel alá.. ha neki se tudod, akkor csak paranoiás vagy.
Én egyáltalán nem értem, hogy neki mi megfontolása lenne az államkasszával...
Én egyelőre ebből a pár mondatból azt szűröm le, hogy te el akarod könyveltetni, hogy nem tudsz dolgozni, és kint kapni akarsz valami zsírosabb összeget erre, "betegnyugdíj" gyanánt, és amint olvasom, az orvos ebben jelenleg nem biztos benne, hogy valóban teljesen keresőképtelen lennél. Téged csak ez érdekel, hogy kapj pénzt, vagy valóban megoldást keresel?
Nem tudom, szerintem ennek az egész vizsgálatnak van egy menete, mit látsz, ami miatt szerinted ő "csal"?
Elmondtam őszintén a tüneteim, amelyek súlyosak és ő azt mondja nem látja mi a baj velem. Tök jó nem?
Szerintem parancsot kapott, direktívát a vezetőségtől, hogy akit tud pattintson le, diagnózis nélkül, spórlásból.
A feltételezésed, hogy csalni akarok, sértő, mi a fenének hazudnák anonim oldalon
Ja, elvártad volna hogy ide is leírjam az összes tünetem, hogy te tudj véleményt mondani, hogy elég ütős e?
Hát nem fogom. Neki elmondtam. A kérdés nem is az, hogy te döntsd el hogy mi a bajom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!