Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Állami pszhichiátrian ugyanoly...

Állami pszhichiátrian ugyanolyan kezelésben részesülök, mintha magánba mennék?

Figyelt kérdés
Ez itt a kérdés, csak abban más, hogy hamarabb kapok időpontot?

szept. 15. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Magánban sokszor rugalmasabbak és normálisabbak mert otthagysz egy rahedli pénzt.

Államiban is ki lehet fogni normális lehetőségeket persze.

Ha csak egy gyógyszer kell, akkor jó eséllyel magánban is ugyanúgy kiírják ha indokolt.

szept. 15. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint magánban van beszélgetés, államiban inkább csak gyógyszerezés. Sajnos csalódtam a magánrendelésben, nem emiatt, de egy gyógyszer kiírása normális 25-30 ezerért?!
szept. 15. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Pszichiáter ritkábban beszélget, inkább pszichológusokra jellemző ugyebár.

Páromnak a magán pszichiáter beszélgetett mindig kicsit azt kiírta a gyógyszert. Aztán jelezte, h nincs semmi változás, csak a gyógyszer kéne. Már 2-3 alkalommal kiírta neki minden költség nélkül.

szept. 15. 16:35
 4/7 anonim válasza:
Időpont is előbb van, és jobban odafigyelmek az emberre általában. De mint mindenhol, kivétel itt is lehet. Ahog írja az 1-es, államiban is lehet szerencséd.
szept. 15. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
1es vagyok, félreírtam, azt akartam mondani ,h államiban is kiírják a gyógyszert.
szept. 15. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Magánból kerültem államiba, gyógyszer felírás gúnyos megjegyzések közepette sikerült. És másodjára is meghallgattam nem ő kezelt, csináljak amit gondolok. 2 es vagyok..
szept. 15. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Államiról tudok nyilatkozni.ha érdekel írj nyugodtan
szept. 16. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!