Szorongásra mi a legjobb?
Az, ha sokat imádkozol Istenhez, hogy múljon el a szorongásod, és követed Jézus Krisztus szavait. És nem gondolj arra, amitől szorongsz, kerüld, vagy legalábbis azt a helyzetet, hogy szorongjál.
Hogyha haragszol magadra, és olyan dologtól szorongsz, ami jó lenne, akkor is imádkozz Istenhez, és kövesd Jézus Krisztus szavait.
Isten megbocsát neked, te is bocsáss meg magadnak, és többet ne kövesd el a bűnt.
6
Milyen hatása van a Frontinnak?
Nem álmosít? Mennyi idő alatt múlt el a szorongás?
Mennyi ideje szeded? Előtte nagyon szorongtál?
6-os vagyok.
Hat mar lassan egy honapja szedem az elso hetbe nagyon utos volt az a napi 1x 0.25 minden szorongasom elmult a gondolataim lassuak voltam laza lettem tole jobban aludtam stb. De mostmar kezdem erezni egy keves lesz. En este vettem be mert almosit napkozbe nem merem. Egy ora utan hat nekem kb. Ha este veszed be akkor konkretan kiut. De jo cucc en szeretem. De orvossal beszelj az irja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!