Szorongásra/depresszióra melyik CBD olaj a legjobb?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 13:01
1/8 anonim válasza:
ENEOS
Japán elsőszámú motorolaja.
2/8 anonim válasza:
A lényeg az, hogy olyat vásárolj, ami a növényzet virágából van kivonva, nem pedig a leveléből/magjából. Csehországból/Svájcból a legegyszerűbb beszerezni.
3/8 anonim válasza:
Én a növény termésének égéstermékét fogyasztom de meg vagyok elégedve vele.
4/8 anonim válasza:
3
Ez a legjobb módja a fogyasztásának. :P
5/8 anonim válasza:
Tessék, itt egy tökéletes minőségű CBD olaj:
7/8 anonim válasza:
Motul. Amúgy a Cbd baromság. Inkább szívjál. De most komolyan vmi 1000mg cbd olajat adnak el 20 ezerért kb. És akkor ebből 4-5-őt kéne betolnod egy nap vagy nem tudom. Még a kokain is olcsóbb.
8/8 anonim válasza:
Ne hallgass a hülyékre. A cbd olaj nagyon is jó. Nem mondom, hogy olcsó dolog de először kisebb adagokkal kell kezdeni, mert lehet, hogy az is elegendő. Pl valakinek elég napi 1X 10%-os, ami kb havi 13ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!