Miért van az, hogy évek óta úgy érzem, legjobb lenne meghalni, de még ezt a rohadt koronavírust se tudom elkapni???
(Felteszem nem teljesen komoly kérdés)
Mindenesetre a covidtól nem várnék sokat.. ha értelmetlennek érzed az életet jelentkezhetsz önkéntesnek ebola betegeket ápolni Afrikában
Lehet átértékelnéd a saját életedet is.
"Ha értelmet akarok az életemnek, befogadok egy menhelyi kutyát ... most temettem el életem kutyáját"
Akkor elég egyértelmű, hogy a gyász miatt van.
#7 Előző vagyok. Ha esetleg az önsajnáltatás mellett segíteni is akarsz magadon, akkor szedj omega 3-at és olvasd el ezt a cikket:
Nem csak Afrika van. Itthon is önkénteskedhetsz halálos betegen.(+Afrikában el is kaphatsz egy halálos kort...2in1,ha jól értem akkor ezért is ajánlották) Vagy bemész egy hulla házba. Van akinek az is elég.
Lehet a gyász teszi, de a szánalmas kis életed nem dobhatod el csak úgy, hiszen ahogy magad is mondtad családod van, akikről gondoskodsz
"Megteszem, de minden nap nehéz akarnom ezt az egészet."
Mi a bánatnak alapítottál akkor családot? Jobb lett volna ha egy ekkora kretén nem szaporodik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!