Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az hogy a régi...

Miért van az hogy a régi eseményekre gondolni olyan érzés mintha meg se történt volna?

Figyelt kérdés
Pl áltanosban bántottak de már olyan érzés mintha meg se történt volna mintha nem velem történt volna de ez több dologgal is van.

szept. 10. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert ez egy védekezési mechanizmus. Nekem pl rengeteg emlékem eltűnt gyerekoromból. Mikor összeülünk sztorizgatni uncsitesóim, húgom és én mindig csak pislogok, hogy aha biztos ott voltam. Va,n hogy még a mondataimat is felidézik én meg nézek rájuk hülyén, hogy nekem ez nincs meg. Mondjuk legnagyobbként a legtöbb szarságot nekem kellett elviselnem és mellette gondozni a kicsiket, szóval nálam ez lehet ezért alakult ki.
szept. 10. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Én szeretném, ha olyan érzés lenne. De nálam sajnos pont az ellenkezője van. Én mostanában 20-25 évvel ezelőtti dokgokon néha úgy agyalok, mintha csak pár hete történtek volna.
szept. 20. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!