Szerettem élni,de mostanra annyira erős a világnak jobb lesz nélkülem érzés, hogy meg akarok halni. Nem tudok a démonjaimmal együtt élni. Mindent károsnák érzek, mindentől fóbiám van. Hogy lehetne így élni?
Bocs, nem akartam rosszat.
- 2-es démon -
Menni kell az orvoshoz gyorsan!
A gyerekeidnek szükségük van rád! És amúgy a világnak is.
Ismeretlenül is ölellek.
RÀD van szükségük, akármilyen is vagy, vagy akármilyennek is tartod magad.
Anya csak egy van, nekik is.
Bármilyen anya vagy, abból csak egy van. Rád van szükségük. Önértékelési problémáid lehetnek - súlyosak -. Keress fel pszichológust minél előbb. Van értleme élni! Nem vagy egyedül.
Krízisben hívd a Lelki Segélyt a 116-123-as telefonszámon.
Na állítsad le a démonjaidat. Ki kell ebből valahogyan kecmeregni!
Mit teszel érte, hogy ne így érezz? A világban meg kell tanulnunk élni és átadni a tudást a gyerekeinknek.
A szeretet a legjobb út erre, úgyhogy maradj. Elmúlik a depresssziód és újra tudsz rájuk koncentrálni.
Csak legyél tevékeny, akkor ki tudsz jönni ebből!
Járok pszichológushoz. Jó, de mindig visszaesek. Mit teszek? Pörgök. Amíg nem állok le, addig nem gondolkozok. Elfáradtam. Minden káros anyagtól fóbiam van. Panikrohamok. Nem ilyen anya kell a gyerekeknej. Ejszaka alvas helyett sírok. Engem.swnki se szerwt. Ferj van havu egyszer jon haza egy hetre. Rossz csaladi hátterből menekultem , anyam megalázott apam bantott.
Nem jó nekem semmi az eletben. Gyerekeimet perste szeretem értük tartottam ki. De mindig azr erzem nekik jobb lesz ha nem hátráltatom a fóbiáimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!