Miért nem segít a gyakori ? Milliomegy kérdést elolvastam, válaszokkal együtt, de semmi. Problémáim:alkohol, szegénység, hajléktalanság, depresszió stb. Várom a világmegváltó válaszokat de semmi.
Hozzáteszem életképtelen, szarházi, köcsög vagyok. És ezt még ragozhatnám tovább.
42/F
Nehéz ezt megfogalmazni amit érzek.
Egy csatatéren az egyik katonát megölik, míg a másik túléli és nyilatkozik a tv-nek (pl BBC History).Egyformán indultak, mégis csak az egyik élhet boldog öregkort.
Igen, de az se mindegy, hogy a katona hogyan készül fel és hogyan viselkedik.
Aki képzett, edzett és elhatározott, az tovább élhet.
Aki katonának megy és olyan térségbe, ahol harci cselekmények vannak, benne van a pakliban, hogy nem tér haza.
De! Ő választotta, vállalta, ha úgy dönt, akkor nem megy.
Az alkoholt Te választottad, ez sokat dönt a helyzetedben.
Mégegyszer.. Te választottad.
Tedd le a poharat, és változtass, nem lehetetlen, csodát itt senki nem tud felkínálni, mert léáthatóan azt várod.
Az legfeljebb benned lehet, de "elő kell venni"..
Amúgy ez nem igaz. Én voltam katona nem én választottam. Nem kaptam érte semmit (sőt be is akartak perelni) De háborúban nem voltam.
Egyébként érettségim van meg technikus vizsgám. És volt vagy ezer munkahelyem, de mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!