Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizofrénia vajon ez vagy...

Skizofrénia vajon ez vagy valami más?

Figyelt kérdés

Körülbelül 5 hónapja kaptam egy elég erős traumát ami mondván az egész életemet megváltoztatta mintha megszakadt volna a kapcsolatom a valósággal nem tudok figyelni koncentrálni dolgokat nehezen fogok fel fejemen ilyen feszülös érzéseket érzek napközben a régi életformákat se követem azóta teljesen más lett minden nem tudom mennyire van értelme csinálni meg ezt az egészet pszihiáternél is jártam jelenleg ripedon frontin ilyen gyógyszereket szedek de nem érzem mintha megváltanák ezt az egészet motivációm is mintha már nem olyan lenne mint régen gondolkodni is elég nehezen tudok

Régi hobbijaimat nem tudom folytatni se nagyon a gondolkodás és a koncentráció végett mert nem megy erre lehet valami gyógymód vajon ? Ez alatt a pár hónap alatt teljesen elment a kedvem az élettől ez előtt se volt sokkal jobb de most aztán végképp van még értelme folytatni ?

szept. 8. 03:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, h skizofrénia, lehet átmeneti pszichotikus zavar, vagy egyszerűen csak depresszió de abból a súlyosabbik fajta.
szept. 8. 08:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem hogy trauma közben éreztem mintha valami köd szerüség elöntené az agyamat közbe persze szorongtam napokig
szept. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!