Skizofreniaba, ocdbe vagy tobb szemelyisegbe szenvedek most vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Hirtelen agressziv kenyszergondolatok tortek ram tobb mint egy honapja, kezdtem olvasgatni, elore ocdnek diagnosztizaltam magam, feltem, hogy a szeretteimet bantani fogom de tudom, hogy nem tudnek ilyent soha tenni de szorongok, magamba beszelek, hogy ilyent soha nem tudnek tenni stb meg stb.. csak nem ertem mi ez, hogy mintha direkt-e vagy magatol de mintha valami belso vagy gondolat lenne, hogy tedd meg vagy ha nem teszed meg ez vagy az.. ilyen ertelmetlen hulyesegek.. es akkor ilyenkor mondom magamnak hogy ugy se fogom stb stb mintha bizonyitanek magamnak .. egy ideig jol vagyok utana megint rosszul .. szorongok nagyon.. olvastam ezek ilyen teveszmek es a skizofrenianak is vannak teveszmei es zavar gondolatai stb stb.. nem tudom most mi lehet velem.. el megyek pszichaterhez de akarom tudni megis vajon mi ez.. ocd? Skizofrenia? Tobb szemelyiseg? Nem tudom.. rossz nagyonszept. 2. 18:10
1/38 anonim válasza:
Nincs semmi baj. Vannak a gondolatok még nem kezdesz el cselekedni azok csak gondolatok maradnak fogadd el próbáld meg megérteni vajon milyen érzés válthatja ki ezt vajon miért gondolkozom én ilyenen.
És bár nem sok minden derült ki a stb miatt meg kicsit összevisszaság miatt gondolom fiatal vagy.
Hány éves vagy?
Biztonság kedvéért elmehetsz pszchiológushoz ő figyelmesen végig hallgat majd és segít neked többet mint mi. Addig szedd össze pontosan mik is ezek a kényszer gondolatok mikor törnek rád mit érzel ilyenkor.
Meg még én azt szeretném megkérdezni mennyit vagy egyedül?
2/38 A kérdező kommentje:
23 eves vagyok, es szorongok , es mindent amit az agyam kreal kezdek szorongani.. neztem videokat regen de nem gondoltan ebbol baj lesz es az agyam kezdi krealni a hulyesegeket.. kezdtem most olvasgatni skizofreniarol es felek, hogy az vagyok mert irt hasonlosagot a tunetekkel kapcsolatba
szept. 2. 18:23
4/38 A kérdező kommentje:
Es akkor miert olvasom mindenhol azt, hogy skizofrenia elojelei?
szept. 2. 19:02
5/38 A kérdező kommentje:
Amikor jobban vagyok, akkor jutnak eszembe olyan dolgok amik tenyleg tiszta hulyesegek.. es akkor beszelek magammal, hogy nyugtassam magam. Mondok egy peldat tudom hulyeseg de.. hogy Istennek kell bizonyitsak mert amugy is vallasos vagyok es agressziv kenyszergondolat jon a vallassal kapcsolatba es akkor ilyenkor beszelek magammal, hogy Istennek nincs amit bizonyitani eleg ha hiszek benne stb stb.. es akkor igy mintha megnyugodnek egy kis idore… ilyen nagyon hulyesegekkel kottetek ossze dolgokat
szept. 2. 19:07
6/38 A kérdező kommentje:
Es ez ilyen teveszme szeruseg nem? Es akkor olvastam skizofrenia elojelei
szept. 2. 19:07
7/38 anonim válasza:
8/38 A kérdező kommentje:
Nagyon sok kérdésem lenne és hidd el nem szórakozásból kérdezem csak legalább tudjak valamit, hogy mi ez ami tortenik velem
szept. 2. 19:41
9/38 anonim válasza:
Ez nem téveszme, hanem kényszergondolatok.
10/38 A kérdező kommentje:
Nem lehet h tenyleg kezdodo skizofrenia?
szept. 2. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!